Tuesday, July 6, 2010

Mimpi seram bebeno!

Share

Bila lama sikit jer tak update blog,mesti aku mimpi-mimpi seram.

Kelmarin,aku mimpi dating dengan awek cun mana ntah.

Semalam,mimpi lagi dating dengan awek lain siap cium-cium dahi.

Apa yang seram?





Semua awek dalam mimpi tue BINI ORANG.

Damn!

19 comments:

jimah July 6, 2010 at 12:16 AM  

*tros nk try x update blog* ahahaha..

Gadis H July 6, 2010 at 12:16 AM  

sib baik bini org... kalo x, mst ko xnk updated blog lg... kuwang3

I n n z July 6, 2010 at 12:37 AM  

terima kasih kat bini org tuh .
sbb buat ko update blog .
HAHA !

cracked bunny July 6, 2010 at 1:54 AM  

nasib baik bini orang razi.kalo sebenarnye dia sejenis ngn ko?

☺[ai][sUmi]☺Chan July 6, 2010 at 10:59 AM  

hahahaa.. amboihh~ mimpi bini orang.. bahaya nih..

fndrocka July 6, 2010 at 1:16 PM  

ah..bini orang pun pompuan juga.

mimpi je..tak dosa

zetty July 6, 2010 at 2:50 PM  

adoiii....
mimpi2...mimpi tue mmbawa maksud...

nur raidah July 6, 2010 at 3:35 PM  

nasib baek mimipi jer..kalo tak kak ina belasah ang terok2..haha

Ervina Razali July 6, 2010 at 9:22 PM  

huh! seb bek mimpi..

apek July 7, 2010 at 12:46 AM  

hahaha..seram wei

Fatin Al-Rajeh July 7, 2010 at 1:20 AM  

mak aih, mmg seram bebenooo !

tengku_fir21 July 7, 2010 at 4:19 PM  

wow..
citarasa tinggi...hahahaha

DuniakuAbstrak July 7, 2010 at 5:32 PM  

hahaha seb baik ko tak mimpi kena pukul ngan laki orang..hahaha

amalynadiary July 8, 2010 at 1:00 AM  

reality mimpi tu adalah sebaliknye.. t tak pasal2 bini ko kena cium dek org..
sbb dlm mimpi ko kena cium dem bini org
entah apa2 la ak bebel kat sini..
daaaa
=)

amalynadiary July 8, 2010 at 1:01 AM  

reality mimpi tu adalah sebaliknye.. t tak pasal2 bini ko kena cium dek org..
sbb dlm mimpi ko kena cium dem bini org
entah apa2 la ak bebel kat sini..
daaaa
=)

myatiqah July 8, 2010 at 8:51 AM  

aku nak komen kt cni utk respon entry ko yg kt atas...

komen berbunyi...................:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

apek July 8, 2010 at 4:20 PM  

aku komen kat sini..yaha..viva espana!!!!

khairul July 10, 2010 at 12:19 AM  

konspirasi.. in i sume konspirasi.. damned nye Paul..

Anonymous October 13, 2010 at 3:11 PM  

Also that we would do without your brilliant idea

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP