Tuesday, June 8, 2010

Rahsia budak aneh itu.

Share

Dalam banyak-banyak budak dekat pusat tuisyen aku mengajar nie ada sorang nie memang aneh sedikit.Kalau bebudak lain sibuk bising kacau orang sana-sini tapi dia diam saja.Kalau aku tanya pun dia jawab angguk atau geleng.Soalan-soalan subjektif memang dia tolak tepi.

Budaknya pompuan dan comel.Boleh bayangkan iras-iras adik Amani dalam cite Adamaya tue sikit lebih kurang cuma budak nie lagi kurus.

Bila aku tanya dah buat pembetulan,dia geleng.Aku tanya dah buat class work dia angguk.Aku tanya ada akak ker tak,dia diam.Cis!

Sehinggalah pada suatu hari...

Kebetulan hari itu tempat dia duduk terletak pada sudut 90 darjah pada dinding dan kiri kanannya dihalang oleh meja.Di tempat tuisyen kami,meja disusun secara memanjang jadi kalau budak aneh nie nak keluar dia memang kena lalu belakang aku sebab aku duduk belah luar.Aku pulak jenis duduk style nak bersandar jer,jadi ruang laluan memang tertutup.

Budak aneh nie nak pergi tandas tapi sebab aku dah block laluan jadinya dia terpaksa la membuka mulut jugak.

Akhirnya rahsia selama hari ini terbongkar...





Gigi dia ronggak belah depan.





Ololo comelnya kecik-kecik dah pandai malu.





Padahal aku masa baya-baya budak tue rilek jer lari-lari bogel keliling rumah...keh keh...



Amacam kalau akak dia camni?


20 comments:

nur raidah June 9, 2010 at 12:08 AM  

hahahahahaha

apek June 9, 2010 at 12:55 AM  

alyaa irdina ke??

cracked bunny June 9, 2010 at 1:22 AM  

yeke ko baya2 tu ke yg lari bogel.entah2 lekat lagi tabiat ko smpi sekarang.

yusuf mujahidin ™ June 9, 2010 at 2:06 AM  

Salam bro

hahaha..kalo akak dia cmtu, kem salam bg pihak aku...

Ervina Razali June 9, 2010 at 7:21 AM  

hahha..
gigi xde...
c0mey~

fARaH rAhIM June 9, 2010 at 8:30 AM  

haha..rongak rupernyer..mesti dh ala2 terowong.tepi ader tp tengah xder..huhuhuhu

erinazrina June 9, 2010 at 9:26 AM  

huhu
sian die malu tuh,
comel2 :)

suria June 9, 2010 at 10:11 AM  

nak2 cikgu dia hensem..
lg la dia malu koot..

(adakah aku sedang puji kau???oh tidak)

tengku_fir21 June 9, 2010 at 10:24 AM  

haha...rileks jer kan kecik2 ko mandi kat luar bogel..btul tk..

☺[ai][sUmi]☺Chan June 9, 2010 at 10:43 AM  

hahaaa.. mcm sumi msa kecik2.. gigi depan rongak..

milah hasan June 9, 2010 at 1:58 PM  

mase aku kecik2, gigi aku pon ronggak belah depan...aku comel? best! hehe

nawal June 9, 2010 at 2:13 PM  

alahai dak2 zman skrg...

Jantan Keparat June 9, 2010 at 3:45 PM  

dua2 chumel!!!!

fndrocka June 9, 2010 at 4:07 PM  

alololo kecik2 dah reti control cun

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

pinkiss June 9, 2010 at 9:47 PM  

sama la kita.

farahh June 9, 2010 at 11:20 PM  

wehh. bleh tak dalam sekali ang tak berangan. haha^^

I n n z June 9, 2010 at 11:29 PM  

ko mesti kaber gelak depan dy en ?
pastu dy dah blah, ko bantai gelak besar.
kan3 ?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 10, 2010 at 1:06 AM  

Raidah:Gelak padia?Hahaha

Apek:Ingat nama penuh tue.Ish bahaya abang Apek nie.Hahaha

Sha:Hahaha.Kuang asam kau.Mana ada bogel dah.

Yusuf:Tak dapatnya...aku kem salam dulu.Hahaha.

Ervina:Tapi kalau kamu xde gigi xcomel tau!Hahaha

Farah:Ish ada ker terowong.Macam gua la baru kena.Hoho

Erina:Dia cakap nak pakai gigi besi nanti kalau dah tumbuh.Hoho.

Suria:Siapa cikgu yang hensem itu?Hahaha.

Tengku:Yerla masa tue kecik lagi.Cuba kalau sekarang mau bersidai gadis-gadis nak skodeng.Hoho

Sumi:Abis comel tak?Hahaha

Rasis:Kau mmg comel pun sampai ke tua.Hoho

Nawal:Pompuan matang cepat kan?Hoho

Jantan keparat (Erk!):Err...aku comel jugak ker?

Fndrocka:Dah besar dedah sana sini macam tak reti malu.Pelik kan?

Pinkiss:Sama tang mana?Hahaha

Farah:Berangan apanya?Ini betul-betul bukan COBAAN.Hoho.

Innz:Takla.Aku senyum jer sebab aku rasa comel gila.Hahaha.

shimaa June 10, 2010 at 10:02 AM  

saspen je! aku igtkan die autistik. haha. mcm zac efron dlm 'miracle run' tu. :p

myatiqah June 10, 2010 at 8:39 PM  

ahh lan gg capang aku ttp trpikat...hahah xpuas hati

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP