Sunday, June 13, 2010

Peranan seorang abang.

Share

Bila baca blog Naqqib cerita pasal adik dia,buat aku pun terasa nak menulis pasal peranan aku sebagai seorang abang.

Peranan aku sebagai seorang abang...













Ok takde! Bye.

25 comments:

I n n z June 13, 2010 at 2:45 AM  

sikit pun tade ?

farahh June 13, 2010 at 5:11 AM  

sumpah aku rasa macam nak se-pak orang. haha

Ervina Razali June 13, 2010 at 9:32 AM  

seorg yg amik berat tntng adk2nye tp xdtunjuk secare terang-terangan...
walupn nmpk mcm smbil lewa tp senanye dye syg sgt pada adk2nye..
pnh bbrp kali memuji adk2nye di dpn ku...
tapi sifat pembuli dlm diri xdpt di tepis..adk2nye slalu menjadi mangsa buli..kekasih hati pn kerap kne buli... ;)



::sengget::

yusuf mujahidin ™ June 13, 2010 at 9:33 AM  
This comment has been removed by the author.
yusuf mujahidin ™ June 13, 2010 at 9:39 AM  

salam bro

bia betik? kehkehkeh~

yusuf mujahidin ™ June 13, 2010 at 10:16 AM  
This comment has been removed by the author.
Iffz Shizz June 13, 2010 at 10:47 AM  

razi mmg seorang abg yg tak berguna hahahhahahahaha

fndrocka June 13, 2010 at 12:57 PM  

ada adik perempuan tak?

I n n z June 13, 2010 at 1:11 PM  

fndrocka : adik razi sume pompuan. (aku tlg jwb, ko lmbt. haha )

Najlaa Raihana June 13, 2010 at 1:14 PM  

haha aku tau apsal ko tanak citer...x macho la ko citer kebaikan ko terhadap adik2...

fndrocka, adik2 razi smua pompuan, cun2 pulak tu =)

sha89 June 13, 2010 at 2:37 PM  

hahahah ampess ko ni!

lgsg xde peranan ke? ke ko malu nk ckp? haha

farah rahim June 13, 2010 at 7:09 PM  

ko ni mmg la bt aku senyum mse bce..bongek jgk ko ni..huhuhuhu

cracked bunny June 13, 2010 at 8:01 PM  

nampk muka pon dh taw mmg xde.hehe.btw aku yg pakse dia beli hadiah bday nadia.so kiranya aku la yg memainkan peranan.dia ngn ko lebih kurang je.hee

Miss Fireflies June 13, 2010 at 9:39 PM  

adehhh razi ko ni...


hahhaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 13, 2010 at 11:37 PM  

Innz:Errr...ntah.Lupa...lupa...Hahaha

Farah:Hish tak elok sumpah sumpah...nanti jadi sesumpah.Wakaka.

Ervina:Saya selalu kena buli kot macam Dre dalam Karate Kid tue.

Yusuf:Betik apa?

Iffah:Guna jugak buat hantar-hantar pegi Aeon

Fndrocka:Ada dua orang dah tolong jawabkan.Hahaha.

Innz:Haha.Bizi.Cam biasa.

Najlaa:Maksudnya aku macho la?Yes!Cakap adik aku cun watpe.Cakap la diorang ada abang yang hensem.Hoho

Sha:Kau rasa yang mana?Sje taknak bagitahu nanti ramai yang nak jadi adik angkat.Hahaha.

Farah:Senyum itu sedekah.Meh bagi duit rm50 ker rm 100 ker kasi sedekah lagi.

Sha:Jangan menghukum berdasarkan rupa.Siapa sangka hidung yang kemik ada bf hot.Hahaha.Kau paksa-paksa dia,muka dia ada respon tak?Ker kau pijak terus?

Suhada:Xmampu berkata-kata.Wakaka.

Aku Chun June 13, 2010 at 11:58 PM  

terbaik arr ur peranan..abang kan untuk bagi adik rasa idup dia susah..hahaha..gunakan adik sepenuh nye..ooyeah~ oh ok itu sgt kejam..

Ery Farieha June 14, 2010 at 5:58 AM  

ahahahha~
peranan sbg abang mmg aku takde.
sbg kakak pn takde
sbg adik......pk dlu.hahaha

imah in wonderland June 14, 2010 at 9:44 AM  

haha..gelong betoi la hang ni.. nyway aku terhibur.gud job

imah in wonderland June 14, 2010 at 9:46 AM  

haha..gelong betoi la hang ni.. nyway aku terhibur.gud job

Webmaster@Echam June 14, 2010 at 10:13 AM  

TAKDE????? Ni mesti sbb ko takde adik ni...

ieQa sWetLuv June 14, 2010 at 11:36 AM  

haha ko memang PEMALAS itu aku sedia mak-long hoho

fndrocka June 14, 2010 at 1:17 PM  

thanks najlaa tlg jawab.

aku tanya pasal adik bukan apa.kesian kat adik dia dapat abg camni.kesian yang penuh bermakna lah orang cakap..ecehwah

apek June 14, 2010 at 5:22 PM  

haha..standard..

sHaH June 15, 2010 at 11:32 AM  

ko mmg seorg abg yg baik..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 17, 2010 at 2:43 PM  

Aku pun cun gak:Aku nak bagi adik aku senang.Senang basuh pinggan.Senang lipat kain.Hoho

Ery:Adik-adik memang takde peranan.Wakaka.

Imah:Thanks kerana sudi baca.Kalau ada sumur diladang marilah kita berjumpa lagi.Eh apsal macam tak kena jer?

Echam:Ada...Ada.Beribu-ribu lemon.Hoho

Ieqa:Hai Mak Long!

Fndrocka:Hahaha.

Apek:Kau pun sama kan?Hahaha

Shah:Terima kasih.Nak jadi adik angkat aku tak?Hahaha

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP