Sunday, August 22, 2010

Salah rindu?

Share

Entah kenapa malam ini rindu betul aku pada kekasih hati.

Aku tatap gambarnya di Facebook.

Aku baca mesejnya di handphone walaupun sekadar "Ok!"

Aku buka balik surat,kad dan pemberian hadiah darinya.

Dah tak boleh tahan sangat rindu,aku terus call.Lantak la kekasih hati dah tido ker belum.Biar dia tahu betapa rindunya aku.





Truutt...Truutt...





Truutt...Truutt...





Truutt...Truutt...





Dah 3 kali tak berjawab baru aku sedar yang aku call Habib.Alahai!



No. handphone Habib antara salah satu yang aku hafal selain no. kekasih hati.Pangkal diorang sama 0132XXXXXX.Damn!


22 comments:

cuking August 22, 2010 at 2:51 AM  

hhahahah~

milah hasan August 22, 2010 at 2:52 AM  

alahai razi.. gambo pulak berunsurkan sejenis.. hahahaha..

farahh August 22, 2010 at 4:10 AM  

ok. geli ok. geli. geliiii.. paham tak paham taaaaaakkkk??























asl aku nmpak ko mcm pen***?? bhahahaha xD

I n n z August 22, 2010 at 5:22 AM  
This comment has been removed by the author.
I n n z August 22, 2010 at 5:25 AM  

gamba geli gile weyhh .
hahaha.

lumut August 22, 2010 at 5:42 AM  

hahah..sengal kau kan

farah rahim August 22, 2010 at 2:36 PM  

hahhaahhah..aku hnya mampu ktawa dan ktawa dn ketawaw..ktawaaaaaaaaaaaa

tengku_fir21 August 22, 2010 at 6:02 PM  

weih ko nie...naper cari madu dekat awek ko..

hahaha...
ko skandal dengan habib semenjak ko dekat tett kan..???

Ervina Razali August 22, 2010 at 7:03 PM  

gamba xbley bla...

suria August 22, 2010 at 8:41 PM  

bykkan bertaubat razi,
aku syak ko tggl 3 jumaat je ni.
memula slh hantar msg.
pastu slh call..
pasni slh ape?





















**dah 21 hr pose, bape byk kali dpt terawikh?


***tetibe aku rase aku plak yg tggl 3 jumaat. lain benor komen aku ni..





ok bye!



pecah kaca pecah tong,
sudah baca harap gantong.

NUke_Rude August 22, 2010 at 9:04 PM  

hahaha. macam2 lah ko ni.
haha. gambar tak leh blah~

apek August 23, 2010 at 12:13 AM  

bongok!!..haha

Miss Shizu August 23, 2010 at 1:50 AM  

gmbr cam haram jek...hampeh...

dayah hanif August 23, 2010 at 9:04 AM  

astaghfirullahalazim..bawak2 la bertobat razi..aku selaku kawan lame ko..nak bawak ko ke arah kebaikan..kalo tak sie2 je name aku hidayah..hihihihiiii

fYZa August 23, 2010 at 10:53 AM  

perghh..aksi ta bley blah~

ใ‚ถ-sylver-shooter August 23, 2010 at 9:29 PM  

teruk sial gamba2 ko razi , aku rasa nk tekan dahi ko dalm2 jer..hahaha~

Ted Hardy August 24, 2010 at 9:33 AM  

geli la.

zetty August 24, 2010 at 8:53 PM  

bru aq pham klu org dah angau mmang mcm tue laaa...hehehe

DuniakuAbstrak August 25, 2010 at 1:09 PM  

kira ko skandal dgn habib la nih? romantik gila gmbar tuh..

hahahahaha

fndrocka August 25, 2010 at 4:39 PM  

jangan tercall pensyarah lagi lah..

Gadis H August 27, 2010 at 12:52 AM  

hahhaha... sib baik habib xangkat... dh la gambaq tu mcm ~ teeeetttt.. *den maleh nk kabo, phm2 jo la*

☺[ai][sUmi]☺Chan August 31, 2010 at 1:07 PM  

haahahaa.. camno leh salah nih razi?? :P

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP