Thursday, August 12, 2010

Salah hantar mesej

Share

Salah satu perkara paling bangsat ialah bila kau salah hantar mesej dekat seseorang dan mesej itu ada unsur privasi.

Macam tadi,aku mesej kekasih hati


"Petang karang buka apa sayang?Haip! Jangan cakap buka baju.HikHik"

Tekan send...



Seminit lepas tue dapat report mesej dah delivered dekat supervisor master aku.Damn!


Ini yang rasa macam nak berhenti sambung master nie.Adoi!

30 comments:

Ervina Razali August 12, 2010 at 4:48 PM  

huhuhu...
malu sye...

Anonymous August 12, 2010 at 4:51 PM  

hahaahhahaahah!

farah rahim August 12, 2010 at 5:26 PM  

hahhahhahah..aku juga prnh berada di situasi ni.lg parah bler yg terima msj tu bapak aku...kantoi..

I n n z August 12, 2010 at 5:35 PM  

wakakaka. hanya mampu tergelak ;D

fana August 12, 2010 at 6:24 PM  

hua hua hua hua... aku rasa macam nak gelak guling guling baca...

tu la... len kali nak msg kekasih hati pun jangan la gune ayat2 yang camtu...

dah tu... SV ko reply tak??
haha

Aku Chun August 12, 2010 at 6:38 PM  

woo. biar betul. itu kisah seram tuh. nightmare ar seminggu.. hehehe..

fndrocka August 12, 2010 at 7:08 PM  

Perghh...kalaulah supervisor kau pompuan...mesti dia suka

nur raidah August 12, 2010 at 7:25 PM  

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Miss Fireflies August 12, 2010 at 10:20 PM  

hahahaha

aku lak yg rasa malu weehhhh



ekekekekkee=p

shimaa August 12, 2010 at 11:29 PM  

gile weh! masuk senarai pervert ko nanti. hahaha

apek August 13, 2010 at 1:12 AM  

hahaha..bodo

DuniakuAbstrak August 13, 2010 at 3:13 AM  

lagi2 kalau time dia terima mesej tu dia mmg tgh buka baju..mmg on time tepat pd masa nya la ko anta msg tu..

Fatihah Soffi August 13, 2010 at 5:09 AM  

hahahahaha. dasat punya malu! amk bantal sorok muka laa pasni ;p

Rempah Ratus August 13, 2010 at 6:49 AM  

sengal nak mampus

tengku_fir21 August 13, 2010 at 10:14 AM  

hahaha..giler.. gangguan seksual utk dapat A..hahahaa

milah hasan August 13, 2010 at 10:39 AM  

secebis gelak dari aku... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. :D

Miss Shizu August 13, 2010 at 10:49 AM  

wakakakkakakakkakakakaka..aku ta pat menahan diri dari nk gelak walau skang aku kat opis...sengal giler dowh salah anta msg..aku pown penah kene..teranta kat cikgu aku plak time tuh..kekeke

dayah August 13, 2010 at 1:31 PM  

elehh..padahal memang nak kasi kat sv ko kan kan kan..terbagi kat ina..haishhh...razi2..ape nak jd ni....(--_")

sha89 August 13, 2010 at 5:10 PM  

hahahahha!! lawak2!

lapa sgt ke smpi slah send weii ;p

NUke_Rude August 13, 2010 at 10:44 PM  

hahah.. ni mmg truk dah ni. hahaha.

ain alias August 13, 2010 at 11:19 PM  

wakaka..
lawak2...
bek ko jangan tunjuk muka ngan sv ko seminggu..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin August 13, 2010 at 11:29 PM  

Ervina:Apsal sayang plak yang malu?

Anon:Hahaha apsal kau gelak?

Farah:Hahaha.Abis kena apa?

Innz:Memang.Tak mampu tolong dah.

Fana:Dia tak reply.Tapi camne aku nak mengadap dia nanti?Adoi.

Aku Chun:Seminggu?Satu sem kot selagi tak habis master.Hahaha

Fndrocka:Mau dia report laki dia.Hahaha

Raidah:Belikan jersi nanti ek.

Suhada:Apsal kau yang malu?

Shima:Dah masuk pun saing-saing Suria.

Apek:Nie jangkit la nie.

DuniakuAbstrak:Mesti dia terus pakai baju dia balik.Hahaha

Fatihah:Takkan nak jumpa dia bawak bantal kot.

Rempah Ratus:Hahaha.Nak buat camne?

Tengku Fir:Kalau dia bagi fail terus?Adoi

Rasis:Cis kau tahu gelak jer kan?

Miss Shizu:Jangan gelak kuat sangat.Nanti kena buang kerja.Ohoi.

Dayah:hahaha.igt aku macam kau?

Sha:Lapar la jugak.Hahaha

Nuke Ruke:Teruk la aku nanti kena dengan dia.Hahaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin August 13, 2010 at 11:31 PM  

Ain:Dah berminggu-minggu aku tak jumpa dia.Hahaha

yusuf mujahidin ™ August 14, 2010 at 12:06 AM  

haha..aku nk ckp padan muke!


kehkehkeh~

hans August 14, 2010 at 1:07 AM  

tq sudi lawat blog aku
yups
memang malu kalau tersalah antor mesej

suria August 14, 2010 at 10:08 AM  

weh asal pervert saing2 aku..
cilakak la ko!

nway...
mcm bangang kan ko boleh slh hntr msg..
nasib baik tak terhantar kat pakcik Jamaludin

wimie August 15, 2010 at 6:33 AM  

hahahahaha!weh,ak pn br slh anta msg berbaur lucah kat ketua rukun tetangga blok aku!!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin August 15, 2010 at 1:34 PM  

Yusuf:Kuang asam Yusuf.Bulan puasa nie kau pulak jadi setan ye.Hahaha

Hans:Hahaha.Sje masuk sebab tertarik dengan tajuk.Tapi memang menarik pun.

Suria:Hahaha.Kau baca ea komen aku satu-satu.

Wimie:Hahaha.Habis dia macamana?Mengalami gangguan tak?

☺[ai][sUmi]☺Chan August 16, 2010 at 1:33 PM  

hahahaaa.. bulan puasa.. sume asek salah hntra msj.. smlm org lain tersalah hntar msj kat sumi.. gelak sakan sumi.. mesti supervisor pun gelak mcm sumi :P

fYZa August 23, 2010 at 11:02 AM  

pedih mate aku gelak!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP