Monday, June 8, 2009

Sesuatu dalam hatiku berkata...

Share

2-3 hari yang berlalu nie umpama seminggu aku rasakan.Terlalu banyak yang berlaku dalam setiap saat yang mengalir.Xtahu bagaimana untuk aku luahkan apa yang terbuku di dada.Umpama di luah mati emak...di telan mati bapak...di kunyah sedap gak (Razi! jangan rosakkan peribahasa la)

  • 1st kali aku nak bagitahu...tadi aku pegi interview lagi...kali nie lokasinya di Banting...dan kali nie juga tiada kemalangan jiwa yang berlaku...tiada kambing hitam yang menjadi korban...juga tiada aksi-aksi kejar-mengejar seperti dalam episod Gerak Khas.Semuanya telah dipermudahkan oleh Yang Maha Mengasihani.

  • 2nd...aku dah tgk 17 Again ditemani seorang rakan berbangsa asing bernama Habib...oh! bangsa asingkah dye?Cerita?...Hmm...boleh la...spe yang layan High School Musical & cite-cite Disney mesti minat...aku bagi 3 bintang jer...itu pun sebab ada scene Zac Efron bukak baju...hahaha...

  • 3rd...Aku nak sound kepada pemilik-pemilik kenderaan sekalian...anda tahu kan lane kanan tue untuk laju?...Kalo anda semua tahu...mengapa masih ada segelintir daripada pemandu yang menggunakan lane kanan untuk makan angin? atau mengorat awek berbangsa asing yang sedang tunggu bas di seberang jalan.So lepas nie...sila ambil perhatian yer.Tapi aku paling panas kalo dah bagi lampu...bagi hon...xnk ketepi...padahal lane tengah sampai lane kecemasan tue xde keta pun...boleh panggil pasukan MU buat training kat situ nak cite betapa xde keta nya...hish...sabar Razi...
p/s:Jangan lupa senyum untuk hari ini,esok dan hari-hari mendatang kerana senyuman anda itu bisa membuatkan hari seseorang itu gembira-->gembira sebab ada awek senyum kat aku...

Salah satu gmbr aku dalam keadaan senyum.Payah woo nak tgk aku senyum...


24 comments:

Ervina Razali June 9, 2009 at 12:11 AM  

syg 0k xnie???
h0pefully xparah keadaan nye..
b'haty2 d jalan raye..
byk kn lg senyumn ea..
:))

apek June 9, 2009 at 1:03 AM  

ko mmg la nak g lane kanan..ko nak ngorat jantan2 asing..suke ko ek tgk zac efron bukak baju..mmg dasar gay la lu bai..

Najlaa Raihana June 9, 2009 at 2:52 AM  

motif...??

hahaha~


camne interview wei..? ok?

I Am Marat13 June 9, 2009 at 5:32 AM  

apsal ko minat sgt zac efron tu? knapa ko x minat zack budak kelas kte dlu tu je die tu jambu jugak hahaha...

~miE_kEr~ June 9, 2009 at 9:24 AM  

byk btoi ko dpt p intvw..mcm mane ko apply ek..huhuhu..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 9, 2009 at 10:32 AM  

Ervina:Huhuhu...mula tnya mcm caring...skali last skali mcm marah daa...huhuhu

Apek:Ok what dari tgk ko pki boxer jer tiap-tiap hari dah macam cina dalam cite Ujang tue yang pakai kotak jer...

Najlaa:Motif apa?Interview ok.Tp kan...

Naqqib:Jambu apa mamat tue.Suara budak baru baligh.

Kimie:Ala...company kecik-kecik jer...dlm resume letak gmbr yang paling hensem...itu petua dye...hehehe

iyllienaz June 9, 2009 at 6:03 PM  

klo dorg xnk gerak g lane kiri, ko sondol je kete depan tu...haha

Ervina Razali June 9, 2009 at 9:56 PM  

tp ap sayang??

mizz annie June 10, 2009 at 12:46 AM  

gambr tu xde pon mcm ko senyum.
cube lebar kn skit senyuman ko tuh.
pasti gay2 dan maknyah di luar sane tergoda lg terpikat.

p/s: ak bg tips bergune ni.

zetty June 10, 2009 at 4:00 PM  

ish ak tgk snyum tue cm jmbatan yang trbengkalai jerr...hahahhaa...

ismah saibudin June 10, 2009 at 6:52 PM  

sebagai salah seorg penggune jln raye aku pon xpuas ati btol org sewel bwk kete slow kat lane kanan tu.. ingt die sorg je ke byr tol????
kan razi kan? :)

Mon June 11, 2009 at 12:28 AM  

To ina - Wei ina...nak bercinte g taman bunge la.ape la nak bercinte kat dalam blog mamat ni.Ni kes abis kedit la ni nak cintan2 kat blog...Sape suh pilih si razi bulu ni ina!!Kan da nyesal.Duit topup awk pn die xleh nak nolong.Blom lagi mintak kete ke,baju mahal2 ke,selua ke..Ish Ish Ish..Kesian~

To Kimi - Ko boh gamba aku kat resume ko jen.InsyaAllah dalam mase terdekat akan d panggil inteview.

To apek - Hai pek.

p/s : Da cm blog ak la plak..wakakkaa..

wadefuk June 11, 2009 at 1:14 AM  

haha..izzat menyibuk....razi surh dia bikin blog la....

Xpuasati June 11, 2009 at 4:09 AM  

kalo ko nak keje kosong aku ada.. gaji hari rm80 sehari.. bila masuk kontrak 1200 basic+elaun perumahan +elaun sara hidup.

Ervina Razali June 11, 2009 at 7:19 AM  

wah m0n!
men kasar nieh..
kami xmen la becinta kt taman bunga..ap barang~
pastu lau kami abs kedit pn bukan disini tmpt kami meluahkn prsn tau!
and sye ervina aka ina xpnh nyesal la pilih dye..
ayg tg0k la m0n nieh...
kite kasi smack down dye nk????

myatiqah June 11, 2009 at 1:59 PM  

wah mmpu ke razi smackdown mont?mcm 2x ganda je..ke 3?kakakaka

weh razi ko btol pg x insep tuh?

Ervina Razali June 11, 2009 at 6:20 PM  

dgn bantuan sye,tntu buley cik tikah oi..
sye nie nmpk je kecik...
tp kuat tau!
hahahaha

Mon June 11, 2009 at 7:30 PM  

Tikah..
Ak da isi borang kat lan tadi.Dia kasi pinjamkan ko kat ak selame 3 jam.Meh tag ngan ak kite tinju je due2 ekor burung puyuh ngan burung pipit ni.Ek ele..ade ati nak smack ak.Eh tikah eh.Bekap laa ak ckit ha..

sha89 June 11, 2009 at 10:35 PM  

hahahah btul2...sntiasa snyum supaya org tau ko ade perasaan...ahaks :)

mohd izzat hishamuddin June 12, 2009 at 12:20 AM  

serabut lak aku tgk ko nye komen ni mon..panas aku..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 12, 2009 at 3:36 PM  

Iyllienaz:Ko igt aku bawak keta kebal?

Annie:Ceh...aku bkn xnk senyum Annie...takut ramai yang jatuh hati nnt...hahaha

Zetty:Jambatan terbengkalai?...Apa tue?

Ismah:Btol 2x...panas aku.

Mon:Wah ko nie...hahaha...lantak ko la Mon...

Ika:Hahaha...ko nie nak komen ker nak chat?

Xpuashati:Keje apa tue?

Tiqa:Ala...Mon tue nmpk jer besar tp kecik didalam.Aku xjadi pegi la Tiqa...aku igt nak cri keje lagi la...

Mon lagi:Haihs...cpt la ko dpt keje...ahaha

Sha:Ha?...Cmne ko tahu aku xde perasaan nie?

Ijat:Tue la pasal...aku pun serabut gak...

aku xhot... June 13, 2009 at 12:11 AM  

ala..biar la...weh....mon tu bukn ijat ke?

mohd izzat hishamuddin June 13, 2009 at 12:46 AM  

jom kerja kt brunei..
ada 99 vacancies..
emer plan nk bawak 1 kos..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 13, 2009 at 4:11 PM  

Ika:Bukan la.

Ijat:Huhuhu...i'm in!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP