Sunday, June 7, 2009

Jangan Pandang Belakang Congkak : Review

Share


Mata mengantuk tapi masih mahu update.Adakah ini yang dinamakan ketagih?

Hmm...ok...tadi aku pegi tengok wayang.Seperti yang aku war-war kan dalam post sebelum ini,juga pengumuman yang dibuat di Facebook...aku nak tgk 17 Again...tapi malangnya ble usul nie aku bawa kepada ahli majlis lembaga rakan-rakan sekongkol...diorang sebulat suara undi aku gay berkuat-kuasa kalo tiket wayang 17 Again dibeli.

Oleh kerana bimbang nama dan imej soleh yang telah aku terapkan sejak dari bangku sekolah lagi tercemar kerana sekeping tiket...maka aku dengan tidak rela hatinya mengikut diorang menonton 'Jangan Pandang Belakang Congkak'.Komen aku pada cite nie...xbest (malas nak komen lebih-lebih sebab xbest).Bintang yang aku berikan? 2 dari 5 bintang.Ok.Noktah.Tutup kes.

26 comments:

[:: nisa ::] June 7, 2009 at 2:17 AM  

bgsnye ko tgk cite melayu kt wayang..
aku x suke..
sbb slalu rsa cm membazir duit aku klu tgk cite melayu kt sane disebabkn penyesalan yg x sudah2 lps tgk..
cm tah pape je..

iyllienaz June 7, 2009 at 3:36 AM  

haha..padan muke,xbest..tu la tgok 17 again xnk..gay konon..haha

Ervina Razali June 7, 2009 at 9:09 AM  

huhuhu
nie bahaba xm0 bwk ina skali la nie..lau x mesti da dpt tg0k..
;p

mohd izzat hishamuddin June 7, 2009 at 11:47 AM  

tol..sape suh ko x bwk awek ko..
padan muka..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 7, 2009 at 1:17 PM  

Nisa:Hahaha...ada gak cite Melayu yang best.

Iyllienaz:Bukan aku yang xnk,member aku la yang xnk.

Ervina:Huhuhu...bukan xmau bawak la.Igtkn kamu pegi kenduri kahwin.

Ijat:Haha...sibuk ar ko....

mohd izzat hishamuddin June 7, 2009 at 3:41 PM  

sebenarnye dia xnk bwk ko ervina..
try cek balik kwn2 yg dikatakan jantan tu..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 7, 2009 at 3:48 PM  

Terima kasih la kerana cuba untuk meruntuhkan rumahtangga orang.BTW,boleh check dgn Puyat kalo xpercye.

Najlaa Raihana June 7, 2009 at 4:13 PM  

Batu api btol kawan ko ni..


tapi bila mmbayngkan sekumpulan lelaki menonton 17 again..aku pon rasa mcm gay.. (sekumpulan bapok2 lain ar...) hakhak

anyza ANTI sosial June 7, 2009 at 8:38 PM  

tue la abg ipar...~
klu bwk akak sye mesti dpt tgok
"17again"
----bile nk blnje adk2 ipar nie---

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 7, 2009 at 10:07 PM  

Najlaa:Cam nak backup aku tp...xpela...

Anyza:Hahaha...xde duit la...skrg kan tgh menggangur

zetty June 7, 2009 at 10:36 PM  

x best ke cite tue...bru nk tgk...kte kene sokong cite melayu..klu kite x sokong sape lg kn...hehehehe...ko study lg ke??kat ne??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 7, 2009 at 11:07 PM  

Ahaks! Btol 2x...(Tp xbest...so aku kutuk jer la).Aku dah habis blaja.Tgh carik keje.

mohd izzat hishamuddin June 8, 2009 at 3:37 AM  

wakakaka

zahara sufian June 8, 2009 at 10:27 AM  

haahaha..aku da rase ko macam gay dari hari tu lg bile ko mention pasal 17again =P

zahara sufian June 8, 2009 at 10:29 AM  

tapi daripada membazir sepuluh ringgit untuk menonton cerita arahan ahmad idham (benarkah?) yang ko boleh beli rokok sekotak tu, baik ko jadi gay =P

zetty June 8, 2009 at 11:24 AM  

awek ko study kat unisel mne??amik kos pe??...saje nk tau...hehehe

Mon June 8, 2009 at 1:41 PM  

Zetty..xyah la nk berkenalan ngan razi ni..buang mase je.da la x ensem,jawe,penganggur,duit pun xde..esok da terdesak sgt nak duit,stat la merompak org, meragut orang..meh berkenalan ngan abang mon yee~~Abang Mon baekk tau~~

myatiqah June 8, 2009 at 2:42 PM  

ewah2 al-mond..

tgk 17 again ajk ina la weh,ajk member watpe..kompem aa gay..dhla g reramai,pastu saling brpegangan tgn lak tu ngn mmbr2 ko tu...
aaaaa yakkk jijik2.

Ervina Razali June 8, 2009 at 6:47 PM  

Abg Mon yg gileeee...
hahahaha...
hye zetti..sye ervina aka awek razi..
blaja kt unisel BB..amik cz BBM..
skng ngh prcticl..
ckup x inf0 nie...???
huhuhuhu

apek June 8, 2009 at 7:01 PM  

comment mon paling x bley blak..kiwak la abang mon..haha

sha89 June 8, 2009 at 8:35 PM  

aku mmg xmo tgk cite melayu kat wayang...sbb takut bazir duit..

Lagi2 filem adham idham+david teo tu...rase nye aku kena fikir 10 kli sblum tgk...

Lepas ni...ko kna bg rasuah(blnje mkn) kat ahli2 majlis rakan sekongkol ko tu...bia tgk cite yg best plak hehe...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 8, 2009 at 9:29 PM  

Raja:Hahaha...kuang asam ko.Aku normal la.

Zetty:Ina dah tlg jawabkan...hehehe...

Mon:Oit...nie apa mengacau blog org...report Umie kang

Tiqa:Oi cmne interview kecek?Sibuk layan blog nie...

Ervina:Thanks syg kerana tlg jawabkan...huhuhu

Apek:Hahaha...btol 2x...cmne presentation FYP ko pek?

Sha:Entahla...ada jer cte diorang yang best...Syurga Cinta best!

PungguQ_Dli8 July 1, 2009 at 1:21 AM  

sbenar nya...aku suka ngan lagu yg dorg nyanyi kat gua tu... best lah.. tp sampai skarang aku x tau tajuk lagu tu... sesiapa bleh bgtau tak... plzzzz...

PungguQ_Dli8 July 1, 2009 at 1:26 AM  

nisa....
napa ckp mcm tu hah... publish lah skit wayang kita.. bukan wyg semua tu x best tau... brapa sgt ja harga tiket wyg tu... jgn lah berkira sgt..
ni mesti xde pakwe yg nak blanja ni... kerek...

PungguQ_Dli8 July 1, 2009 at 1:31 AM  

awal nya korg semua ni tido... jgn lupa bgtau aku tajuk lagu yg dorg nyanyi kat gua tu ya... jangan pandang belakang congkak...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin July 6, 2009 at 7:33 PM  

Lagu yang dalam gua?Yang diorang terbayang awek-awek tue menari pakai baju putih ek?Aku macam pernah dgr tapi xingat la.Bagi email ko...nanti kalo jumpa link...aku bgtahu.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP