Sunday, June 14, 2009

Award Dari Sha

Share


Peraturan:
  • Kena letak award ni di blog
  • Bagi award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang mempunyai taraf kekacakan iras-iras C.Ronaldo yang baru berpindah ke Real Madrid atau yang anda suka/minat atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda
  • Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka
Berdasarkan prestasi mereka yang cemerlang dalam membawakan watak masing-masing kami di sini akan menganugerahkan mereka dengan award yang telah dicopy-paste dari blog Sha.Dengan itu,menjemput saudara Razi untuk menyampaikan award ini.Calon-calonnya ialah:
  • Ervina (Sumber Inspirasi)
  • Naqqib (Budak SASER Mulut Longkang)
  • Najlaa (Pemilik MyVi Gemuk Berkaler Oren)
  • Pae (Pompuan Bermasalah Cinta 1)
  • Iyllienaz (Pompuan Bermasalah Cinta 2)
  • Zetty (Pompuan Bermasalah Cinta 3)
  • Apek (Rakan Sekongkol Yang Lahanat)
  • Tiqa (Si Pendek Yang Gangster)
  • Raja (Lawyer Buruk)
  • Nisa (Member Matrix)
  • Emir (Partner Dalam Penjualan Dadah)
  • Annie (Guru Disiplin Sekolah Raja Lumu)
Ucapan:
  • Sye begitu terharu kerana telah terpilih sekali lagi selama 10 tahun berturut-turut sebagai blogger lelaki paling kacak anjuran Jawatankuasa Kampung Pening Lalat, daerah Air Hitam,Johor.Sokongan anda semua amat sye hargai.


19 comments:

mizz annie June 14, 2009 at 11:36 PM  

owh..putih berseri blog ko skrg..
rase suci je ak bace..hahaha..

weh, apasal xdtg kendri kawen aini?
moox ckp ko tido..ceh..
happenin tau..siap smbut besday ak lg..hehehehe..rugi ko xmkn kek yg shima wat khas tuk ak..

mizz annie June 14, 2009 at 11:43 PM  

eh, br ak perasan..
time kasih le award tuh..
kenape ak pgg watak cegu disiplin?
ak cegu muzik la..
cegu plg rilek kt sekola nnt..
hahahaha!

sha89 June 15, 2009 at 12:51 AM  

hahahah klaka nye ucapan penerima award ni...

Agak2 klau bg award yg real..mau nye pgsan org nak tggu ko bg ucapan..sbb pnjg sgt~

haha:)

Najlaa Raihana June 15, 2009 at 1:28 AM  

award apa nii? tak paham aku...eheh...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 1:51 AM  

Annie:Hahaha...poyo.Aku nak prepare utk interview la.Ko jgn xdtg plak waktu aku kahwin nnt.Huhuhu

Sha:Ceh...xla.Mne ada pengsan.Diorang smua suka.

Najlaa:Award nie aku bg kat ko sbb ko blogger yang aku minat/suka.

dak busyuk yang gler coklat June 15, 2009 at 1:55 AM  

hey razi
brani ko eh tulih "Pae (Pompuan Bermasalah Cinta 1)"
blakang umah aku manyak cili api.
ko nak rasa?
haha...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 2:00 AM  

Pae:Hahaha...ampun 2x.Jgn marah...

dak busyuk yang gler coklat June 15, 2009 at 2:14 AM  

ceit
haha
tak marahlah....
;p

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 2:31 AM  

Jgn tensen-tensen tau...hehehe

iyllienaz June 15, 2009 at 10:42 AM  

perempuan bermasalah cinta??cis kau..taulah kau tgh bahagia..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 10:58 AM  

Hahaha.Jgn marah Iylli.Cpt 2x ambk sblm aku bg org lain.

zahara sufian June 15, 2009 at 11:04 AM  
This comment has been removed by the author.
zahara sufian June 15, 2009 at 11:06 AM  

ala anie..sbb sambut bday die..sbb tu la die kate happening..hehehehehe...aku la antara perancang bday party tu..(nak glemer gak). sambut kat kantin sekolah k razi?bile lagi nak p kantin yang jual nasik goreng and ayam goreng sedap time rehat setiap hari tu..rugi ko x dtg..leh kitorang tgk ervina sekali kalau ko dtg semalam..=)

zahara sufian June 15, 2009 at 11:21 AM  

razi..maklumlah aku ni seorang yang baru reti menulis blog ni.. x samapi 2 bulan pun..so aku nak tanye, bagaimanakah untukku mengambil award itu?copy paste je kah? jeng jeng jeng.. oh ya razi.mengapakah kau bilang aku lawyer buruk? terlalu burukkah aku? oh tidak.. nak pegi wat plastik surgery kat thailand lah jikalau begitu.. tidakkk....aku tidak burukk..!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 11:27 AM  

Hahaha...seronok ek korang.Cis! Cis! rugi xpegi.Ala,kalo Ina nak dtg pun...dye nak pegi cmne...keta dah penuh.Ko copy-paste jer mcm biasa.Lawyer buruk tue bukan sbb ko buruk la...ianya adalah kata ganti bagi simpulan bahasa 'Loyar Buruk'.BTW,ko xburuk pun...cun jer aku tgk.

irfat June 15, 2009 at 12:56 PM  

nice blog bro,,,
gua link blog lu,,
okeh,, keep it up,, =)

zetty June 15, 2009 at 5:29 PM  

wah wah wah...sedap tol ko bg nme kat ak...perempuan bermasalah cinta 3...ish3x...sadis tol ak dgr...huhuhuhu....

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 8:19 PM  

Irfat:Hahaha...thanks bro.Jap lg aku suruh technician aku link ke blog ko.

Zetty:Hahaha...jgn marah ek cik Zetty.Gurau 2x jer tue.Dah 2x...pegi ambk award tue...

zahara sufian June 16, 2009 at 10:01 AM  

ala..ina tumpang kete kitorang le..leh kitorang bocorkan rahsia gelap ko mase zaman2 sekolah kat die..hahahaha...weh, aku tau laa simpulan bahasa/kata sendi/prosa kata/kata nama am/kata nama khas/kosa kata/peribahasa loyar buruk tu...saje nak suruh ko puji aku.hahaahaha..jgn marah ina =P

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP