Tuesday, March 30, 2010

Mitos tentang lelaki

Share

2,3 hari nie aku rasa sangat malas nak update blog.Tambah kukuhkan pendirian aku dengan kelajuan internet yang lembab celah mana high speed broadband.

Dalam sebulan dua,pompuan memang akan datang haid dimana masa tue kau nak pegi lepak dengan kawan dekat mapley tak bagitahu pun boleh kena marah.

Tapi lelaki pun ada masa masa yang dia akan mengalami gangguan emosi...takdela disertai dengan keluar darah haid.

2,3 hari nie jugak aku rasa emosi terganggu.Rasa malas nak jawab komen.Rasa malas nak bagi komen.Rasa nak romen jer.

Ada bila tue,bukak blog siapa entah...aku baca sikit...pastu tetiba aku rasa 'eh apa fuck sangat cite dia nie?'.

Adakah samada cite dia memang fuck atau waktu itu aku yang fucked up?

Maka eksperimen ini diteruskan hari berikutnya dimana aku punya emosi tip-top.












Ok cite dia memang fcuk!













Lelaki ada gangguan emosi tanpa sebab...itu MITOS!



p/s:Baru sedar yang aku duduk Klang.High speed broadband (HSBB) tak sampai sini lagi.Bajet aku duduk TTDI.

15 comments:

khalisyaa March 30, 2010 at 1:24 AM  

ape yg menyebabkan emosi ko terganggu ni..
huh...

khairul March 30, 2010 at 9:02 AM  

Lelaki ada gangguan emosi tanpa sebab...itu MITOS!

aku stuju sangat...
pempuan je yg emo sentiasa..

suria March 30, 2010 at 11:02 AM  

weh..tolong sikit eh...
laki lg emo dr pempuan!!!!

(mmmm..mcm emo je komen aku ni...abaikan..hahahah)

Gadis H March 30, 2010 at 1:45 PM  

" Rasa malas nak bagi komen.Rasa nak romen jer. "

~ statement tu memang xbleh bla... cm........ (xtau nk kate pe...)

Firol March 30, 2010 at 5:43 PM  

suria memang emo tu

Miss Fireflies March 30, 2010 at 7:15 PM  

ek eleeeee kecoh beb.bersabar jek aku bc entry ko ni.hehehe

-C.Gad!s- March 30, 2010 at 8:02 PM  

naper mesti pompuan jerk emosi sentisa...

cis!

sungguh tidak adil di stu..

saye sebagai seorang gadis...
ingin menegas kan bahawa...





bahawa...






ehhhh...dah azan lah...(kaver line takley jawab)


tata!

suria March 30, 2010 at 11:24 PM  

komen2 yg ditinggalkan oleh gadis2 di sini mcm membuktikan je pempuan mmg emo!
hahahahahaha

afzainizam March 31, 2010 at 11:18 AM  

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lelaki pun ade gak ganguan emosi ni... but selalunya dapat stabil nga cepat.... so wanita janganlah cepat melatah ye

☺[ai][sUmi]☺Chan March 31, 2010 at 2:43 PM  

hahaa.. gelak ngan statement ini

"Rasa malas nak bagi komen.Rasa nak romen jer"

ape lah razi nih.. sabar yer.. nnt stabil balik la emosi tu.. sumi pun ntah update pape la kat blog.. huhu~

faz_e March 31, 2010 at 9:02 PM  

erk?
laki emo?

fndrocka March 31, 2010 at 9:59 PM  

kau dok klang rupanya

yusuf mujahidin ™ April 1, 2010 at 12:58 AM  

ko da dtg angin meroyan la nih...haha

jane April 1, 2010 at 1:12 PM  

hahahhhaha

itulah bezanya


tp mmg tk dpt dinafikan



























pompuan lbh emosi










hahahaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 2, 2010 at 2:21 AM  

Khalisyaa:Hahaha...macam biasa la.Tak dapat apa yang dikehendaki.

Khai:Eleh...kau selalu jer tetiba emo.

Suria:No komen.Aku tahu kau tahu jawapannya.

Hanim:Hahaha...aku dah agak dah...mesti ada yang nak komen berkenaan itu.Saja aku tulis nak tengok siapa yang baca post atau baca tajuk.

Firol:Wakakaka...

Miss Firefly:Kenapa perlukan kesabaran dalam membaca entri aku?

C.Gadis:Hahaha...period ker azan takleh jawab?

Suria:Hahaha.Kau tahu juga akhirnya

Afzanizam:Hahaha.Ada ker tanpa sebab?

Sumi:Agaknya memang musim emo emo kot.

Faz:Kenapa?

Fndrocka:Hahaha.Kantoi.

Yusuf:Angin pasang.Wow! besar! Wakaka

Jane:Perempuan lebih beremosi.Sbb tue perempuan yang melahirkan bayi.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP