Friday, March 19, 2010

Review : Jalang

Share

Niat dihati nak update blog pasal benda lain tapi gila terkutuk movie nie sampai aku tak tahan nak kutuk gak movie nie dekat blog aku.

Gila sampah cite JALANG nie.

Pelakon pompuan dia aku tak kenal siapa,muka ala-ala anak mami tapi barang 'baekk!'

Gambar curi dari Majalah Betikonline.

Pelakon lelaki dia ada gak yang aku kenal macam Faizal Husein,Kusdiwanita (wakaka...macam salah jer eja nama dia)

Cerita dimulakan dengan nasihat tapi dipertengahan penuh dengan aksi-aksi lelaki tua mengorat perempuan muda,menjamah tubuh bergetah dan berbagai-bagai ungkapan lucah yang malu aku nak sebut.Alahai~

Pastu ada scene pergaduhan slow-motion kengkonon pergerakannya terlampau laju padahal bukak silat orang kahwin jer.

Banyak juga scene-scene yang menampilkan buah dada sebagai pelakon utama.Siapa la pengarah dia nie?

Scene sedih jadi scene stim sebab heroin nangis-nangis pakai singlet juga menampilkan buah dada sebagai tunggak utama.

Sinematografi memang terbaik sebab nak tunjuk gambar Kusdiwanita tapi posisi parking baik sebelah buah dada heroin

Ada jugak scene keinsafan tapi hero asyik pandang bahagian dada jer.Nak tambah insaf lagi guna lagu Raihan sebagai latar belakang.




Pendek kata,cite nie memang antara sampah di pc aku...kejap lagi delete.









p/s:Tapi yang peliknya...aku tengok cite nie sampai habis...wakakaka

30 comments:

nizam6281 March 19, 2010 at 4:29 AM  

haha~klaka aku bace komen hang haha~delete jangan tak delete

Arra JaSmY March 19, 2010 at 5:49 AM  

hahaha..takat movie utk cuci mata boleh lah..filem melayu nak buat macam citer mat saleh camni la jadinye.sampah!

shogunn_general March 19, 2010 at 6:50 AM  

nizar jamaludin pengarah die? abang angkat ko ke? hahaha...

simpan ar dowh cite ni..balik nanti aku nak ek.. =p

yusuf mujahidin ™ March 19, 2010 at 7:47 AM  
This comment has been removed by the author.
yusuf mujahidin ™ March 19, 2010 at 7:49 AM  

sblm dorg tapis filem ni utk tontonan, elok bg ko review dulu...hahaha

aku suke bc ko review...haha

khairul March 19, 2010 at 8:49 AM  

ko tngok sampai abis sbb ko tngok watak utama die ya itu b**bs.. bwahaha..

tengku_fir21 March 19, 2010 at 11:05 AM  

begitu sampah kerr..???
itulah masa yang ada perlu dibuat research bkn tgk jalang
hahaha

tentang seseorang March 19, 2010 at 12:41 PM  

huhu..aku tak tau jalan cerita die tapi dak laki kelas aku pernah bagitau..die cakap dei tengok sekerat jer cite neh coz jijik..
ah, memang sampah kan!

Owezz Chart March 19, 2010 at 3:19 PM  

mcm bngang..ahahahha..ko tgk sbb pelakon wanita die tnjuk bnde best..tue yg nk tau ending de lg tnjuk ke x..ahahaahaha

Firol March 19, 2010 at 3:41 PM  

ni apa cerita ni...semacam je pelik nya

Afzainizam March 20, 2010 at 3:21 AM  

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Mohd Fakhrurazi Jamaludin March 20, 2010 at 12:59 PM  

Nizam:Terima kasih kerana kata kelakar.Hahaha.Aku sendiri baca pun rasa kelakar.Syok sendiri.Wakakaka.

Arra Jasmy:Mata aku tak bersih pun.Tambah kotor ada la.Geli tgk perangai org tua yang gatal.

Naqqib:Hahaha.MB Perak yang dulu.Buto adik beradik aku.Hahaha

Kau sangap apahal?Kata dah pegi Red District dekat Amsterdam.

Yusuf:Kalau aku yang tapis...memang aku tak bagi cite nie kuar.Merosakkan industri perfileman jer.Baik buat 3gp lagi elok.

Khai:Ok la dari aku tgk lelaki punya boobs.Oh lupa kau gay.Wakakaka.

Tengku:Tgh buat research la untuk plot graf dekat heroin punya curve.Wakaka.

Ain:Baik kau jgn tgk.Nanti mesti kau rse..."oh keciknya aku punya".Wakakaka.

Owez:Sebenarnya aku tgk smpi habis sebab nak kutuk.Hahaha.Kalau sebab nak tgk benda benda cmtu baik aku bukak trus yang btol btol punya.

Firol:Hahaha.Hang duduk Ubern lama sangat nie.Dah tak mengikuti perkembangan filem.

Afzainizam:Spam Spam...wakaka.

Gadis H March 20, 2010 at 1:41 PM  

razi : mmg la filem ni xbest... tgk tajuk pun aku xminat... byk agenda xsenonoh... tapi ko suka la sgt tgk... kuwang3... =P

zetty March 20, 2010 at 4:11 PM  

xmau lerr nengok cerita nie...memalukan jerrr...huhuhu

I n n z March 20, 2010 at 6:48 PM  

aku x komen ag ko da bls.
jgn gelojoh zi.
hahah !


weyh
kusdiwanita.
wat aku gelak guling2 ah

afzainizam March 20, 2010 at 11:19 PM  

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

thanks kerana respon yang di berikan...

tentang cerita ni>>>>>
aku nak tengok pasal macam best aje....

ape pun mungkin cerita ni terjadi pada kehidupan manusia mungkin perlu ambil iktibar aje

"Hai manusia, sesungguhnya janji Allah adalah benar, maka sekali-kali janganlah
kehidupan dunia memperdayakan kamu..." (Qur'an, 35:5) ...

kakachan March 20, 2010 at 11:49 PM  

ameh ilang ilmu tgk bende ni.
baek sedot balik. ngehehe.
ade lgu raihan? die nak wat cite lawak kot..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin March 21, 2010 at 2:57 AM  

Hanim:Hahaha.Ala semua lelaki suka tgk.Kalau tak suka tue tanda there is something wrong somewhere la...wakakaka

Zetty:Yang berlakon tak malu kau pulak yang malu...malu apa?Hahaha

Innz:Susah beno nak eja nama dia.Aku tulis jer camtu trus.

Kakachan:Hahaha.Aku sambil tgk sambil tutup mata.Jeling jeling sikit jer.Kira tak habis la ilmu.Wakakaka.

tentang seseorang March 21, 2010 at 3:10 AM  

wah!!suka ati ko jer!
aku nak saman tangan ko sebab ko respon cam tue tuk comment aku!
dusta tau!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin March 21, 2010 at 3:29 AM  

Apa?Apa?Aku cakap apa?Hahaha...

milah hasan March 21, 2010 at 10:58 AM  

kenape ko tengok cite nih sampai abeh gak? --> sebab tonggak utama yag tak seberape tu la~ huk3

Najlaa Raihana March 21, 2010 at 12:00 PM  

ye ye je ko cakap sampah! sampah! padahall.....citer camni la yg ko suke skali kan kan kan?

Tulip March 21, 2010 at 6:10 PM  

xtau plak cter nie cam2..hehehe

suria March 22, 2010 at 9:17 AM  

First tym aku tgk Ervina tak comment..
haiyyok Razi, dia marah ko tgk cita mcm ni..

suria March 22, 2010 at 9:17 AM  

First tym aku tgk Ervina tak comment..
haiyyok Razi, dia marah ko tgk cita mcm ni..

shimaaa March 22, 2010 at 11:08 AM  

kuswadinata laaa. hahaha.

khalisyaa March 22, 2010 at 12:05 PM  

ko tggu komen ko jadi 200 dulu baru ko delete bleh?
heheh...
aku tgk preview die pn mcm xbest jek..
bek jgn tgk..
huhu..

apek March 22, 2010 at 8:04 PM  

si bodo..kuswadinata la lahanat..

sial je majalah betik online..padal ade je tulus mangga kat gamba tue..wakakaka

Afzainizam March 23, 2010 at 5:13 AM  

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

terima kasih atas respon anda.... yup aku sedang baca blog ko ni....

eeeemmmmm rasa mmg hot lah bila entry ni di perkatakan... hebat tulisan ni

Mohd Fakhrurazi Jamaludin March 23, 2010 at 1:55 PM  

Rasis:Tak seberapa kau kata?Uish...jgn bandingkan dgn aku.Wakaka

Najlaa:Hahaha.Tak elok fitnah lelaki kacak begitu.Nanti dapat balasan dapat anak tak comel.Wakaka.

Tulip:Tgk tajuk jer dah tahu cik Tulip

Suria:Kalau Ina marah sekalipun...yang kau komen sampai dua kali apasal?

Khalisyaa:Kalau tgk kat wayang...mmg tak tahu la nak cakap apa dkt org tue.Nasib baik aku download jer.

Apek:Lidah aku terbelit nak sebut nama dia.Hahaha.Mana ada mangga...kan besat tue...betik la...

Afzainizam:Spam Spam...

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP