Wednesday, May 12, 2010

Bos aku seorang yang kelakar!

Share

Jam pukul 12.35 malam...

Aku tengah baca thesis budak degree yang aku supervise nie sambil fikir camne nak copy-paste thesis diorang masuk ke dalam proposal aku.Cuma masalahnya sekarang aku kena convert 14 pages chapter methodology diorang ke dalam 2 pages methodology aku.Itu yang buat aku malas nak fikir panjang terus kecikkan font sampai muat masuk 2 pages jer.Bijak tak aku?Terima kasih Suria!

Tiba-tiba handphone aku berbunyi...

"Dear all,change of work schedule for 12/5/10,Wednesday.Pls come accordingly:

4 p.m:Reen,Perry,Thulasi
6 p.m:Priya,Rhupbiny,Marvin,Razi,Izzat

This is temporary daily schedule.Any further info,call/sms me"

Mesej dari bos tempat aku mengajar tuisyen.Dan sebagai pekerja yang baik,aku reply la "Ok Tq!"

Pastu bos aku reply balik "Oi tido la...".

Best kan bos aku?

15 comments:

fndrocka May 12, 2010 at 12:51 AM  

kau balas balik " pi lah mamppos"..

tentang seseorang May 12, 2010 at 12:52 AM  

eh, ko jer melayu eh..
sorang lagi kawan ko tue dari mane?china or kemboja?
wakaka

nur raidah May 12, 2010 at 12:54 AM  

hahaha baek nyer bos korang..
1st time aku komen ko..

I n n z May 12, 2010 at 12:56 AM  

nape x reply?
ckp "watpe tak tido ag?"

yusuf mujahidin ™ May 12, 2010 at 12:59 AM  

salam

ape ko jwb razi?
mesti takut nk sound balik...hahhaa
jwb cmni, "u ni kelakar la..i loike!


ngahahah~

Ervina Razali May 12, 2010 at 1:15 AM  

sempat g laki aku nie wt entry baru..
dah dah ...g siapkn keje...

boss kamu baik...
ley xknl ngn boss kamu...???
hihihi
(ape kes aku nie??)

cracked bunny May 12, 2010 at 1:36 AM  

ah razi mcm bodek je

☺[ai][sUmi]☺Chan May 12, 2010 at 9:59 AM  

baiknyer boss.. hehehee~

tengku_fir21 May 12, 2010 at 11:16 AM  

saya mahu boss begitu jgk...dan klu blh dia ckp tk perlu dtg kerja gaji bulan2 saya byr mcm biasa..lalala

suria May 12, 2010 at 3:22 PM  

dlm byk2 org yg bg idea, idea aku jgk yg boleh pakai..
bangge jap..
ok..same2..nnt papehal tny la aku lg eh..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin May 12, 2010 at 4:36 PM  

Fndrocka:Hahaha.Nak aku mampos?

Ain:Hahaha.Paling lawak semalam ada lagi budak Cina cakap Cina dengan Apek.

Raidah:Takpe.Jadikan 2nd time pulak lepas nie.

Innz:Hahaha.Bos aku jantan.Taknak la main mesej dengan jantan.

Yusuf:Takut pulak dia buat kelakar dgn aku hantar mesej "U takyah datang kerja esok".Hahaha

Ervina:Bos kamu pun kan baik juga dengan kamu.Adik angkat la konon.Hahaha.

Cracked Bunny:Bodek la mana tahu bulan depan naik gaji jadi 3 ribu.Hahaha

Aisumi:Huhuhu.Bos kamu baik juga kan?

Tengku Fir:Hahaha.Kalau bapak kau bos pun dia bagi tapak kaki kalau camtu.

Suria:Hahaha.Kau memang genius.Lepas nie aku nak jadikan kau idola.

shogunn_general May 12, 2010 at 7:13 PM  

huihh konfius aku tadi...ingatkan Ravi rupenye Razi hehehe

Ervina Razali May 12, 2010 at 10:29 PM  

ad berbaur jeles nie...
hihihi
b0ss sye mmg baik..
slalu blnje mkn n kar0k..
:))

Mohd Fakhrurazi Jamaludin May 14, 2010 at 3:03 AM  

Naqqib:Kuang asam lu!

Ervina:Jeles ah!

Anonymous October 13, 2010 at 3:08 PM  

You will not prompt to me, where I can read about it?

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP