Friday, May 21, 2010

6 pemain Selangor didenda FAM?

Share

Semalam Puyat baru balik dari bercuti maka haruslah ajak breakfast hari ini sebab rindu tak jumpa kawan-kawan selama 4 hari.Bunyi macam gay tapi akhir zaman memang takde apa yang nak dihairankan melainkan dengar Apek baca khutbah dan jadi imam solat Jumaat.

Bosan mengadap master yang tak habis-habis nie padahal baru first sem budget dah 2 tahun sambung belajar.

Kecewa bila dengar 6 pemain Selangor kena gantung gara-gara membantah tindakan pengadil yang bagi Shukor Adan (kapten N9) main pakai tangan.Susah juga kalau ada campur tangan politik dalam sukan.Macam tahi cicak dengan air milo.Tak serasi bersama.

Dah la.Ingat ini Diari Akademi Fantasia ker nak update style nie?

p/s:Bosan sambung master jom cari kerja.Jenama apa nak pakai model boleh contact PA aku.Harga boleh runding.

4 comments:

nawal May 21, 2010 at 1:37 PM  

post anda sgt lawak.

suria May 21, 2010 at 3:18 PM  

bajet ko model sambilan la eh?
mmm..xleh komen byk2, nnt aku plak yg kene

Ajim May 21, 2010 at 7:11 PM  

Apek baca khutbah pun nak dihairankan ke? Kalau berlaku, itu tandanya dunia nak kiamat...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin May 22, 2010 at 6:08 PM  

Nawal:Tang mana yang lawak tue.Huhuhu

Suria:Hahaha.Tau takut.

Ajim:Hahaha.Dia smbhyg cukup 5 pun dah kira ajaib.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP