Thursday, December 10, 2009

Sekian terima kasih...

Share

Aku cakap lain,ko paham lain.Aku malas la nak cakap dengan orang camni.Susah la kalo orang nie hidup kat dunia dye sendiri.

Nak kata bongok,pandai.Nak kata pandai,perangai macam bongok.

Aku bukan nak sound-sound ko ker apa,aku cakap elok-elok kan?

Mungkin takyah kisah apa orang kata.Tapi kalo dah semua orang cakap camtu,takkan ko tak rasa apa-apa.Apa ker batu ker hati ko?

Aku tak la baik nak bagi nasihat ker apa,tapi aku takde la kejam sangat nak biarkan ko macam tue jer.

Kalo camni la perangai ko,jangan harap ko akan jumpa orang yang sayang ko sepenuh hati.Pakat jumpa yang nak ajak romen jer la.

9 comments:

apek December 11, 2009 at 1:29 AM  

what the hell??
wtf??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 11, 2009 at 2:46 AM  

kalo fuck xnikah masuk hell.ok?wakaka

Mr K December 11, 2009 at 3:09 PM  

konsep kau salah. Kau tau, orang yang bertudung litup lagi mudah cair dengan nafsu.

Bertdung x mengambarkan dia iman tinggi. Tak percaya try la search tenat tgk awek bertudung labuh beromen.

Kau ni melayu tipikal sangat. Mesti kau terpengaruh dengan drama melayu yang kalau berpakaian sexy mesti dah tak dara.

And kalau nk tegur orang boleh. Tapi cara kau salah. Kau sebijik macam dalam cerekarama tv3 bertajuk "serupa tapi tak sama"

Memalukan lelaki.

apek December 11, 2009 at 11:25 PM  

apekene mengena tudung ngan sexy nie??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 12, 2009 at 1:35 PM  

Mr.K:Konsep kau lagi salah.Mana kau tahu yang bertudung litup lagi mudah cair dengan nafsu?Ko hanya bersandarkan pada video-video 3gp yang banyak berlambak sudah ingin membuat kesimpulan begitu adalah salah.Secara tak langsung juga kau ialah melayu tipikal juga yang membuat kesimpulan berdasarkan pemerhatian sebelah pihak.

Untuk pengetahuan Mr.K ye,takde seurat ayat pun dari post diatas atau mana-mana post yang aku bercerita tentang dara.Jadi kalo untuk melindungi sesiapa yang terasa,mestilah yang terasa itu sudah tiada dara.Bangkai gajah bukan boleh tutup pakai daun yer Mr.K.

Dan last sekali,cerekarama TV3 tajuk serupa tapi tak sama tue cite apa?apsl aku tak pernah dengar pun?aku ker ko nie yang terpengaruh dengan drama melayu?

p/s:Nak sound orang kena ada ilmu.Nak backup orang kena tahu mana buruk mana elok ye.Apa-apa pun terima kasih kerana sudi komen.Aku disini sentiasa menghargai komen anda semua.Yang elok aku ambk,yang buruk aku tolak.Sekian terima kasih.

Apek:Entah la Apek...ko ada nampak perkataan tudung ker kat post aku yang ini?

apek December 12, 2009 at 4:26 PM  

tu la pasal..bodoh sial perangai..ayat first da kate org laen salah..niat nak nasihat..ayat cam pukimak..

Ajim December 12, 2009 at 4:41 PM  

hi apek...

apek December 12, 2009 at 10:24 PM  

kat sini ka mau hai2 aku..ajim nant razi balik jom jalan2..haha

Ajim December 14, 2009 at 12:55 AM  

ok. tapi time cuti je la. Kilang aku kedekut. Tak bagi aku amik leave.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP