Saturday, December 19, 2009

PDTrip Ep.1

Share

Dulu masa sekolah kalo esoknya nak pegi rombongan,malam tue mesti teruja gila.Tido pun tak lena.Kejap-kejap terjaga pastu tengok jam.Terasa macam lambatnya nak subuh.Cuba kalo hari persekolahan,rasa macam makbapak aku cepatkan jer semua jam kat rumah.

Pastu malam sebelum nak pegi mesti dah packing barang siap-siap.Takut gila ada barang tinggal.Barang wajib seperti berus gigi,ubat gigi,minyak rambut dan sabun dah lama gila ada dalam beg tue.Padahal rombongan nak pegi KL jer.

Now aku still terasa teruja...esok nak pegi Port Dickson

Cuma...

Beg tak kemas lagi.

Jambang tak cukur lagi.

Lupa nak bagitahu bebudak nie kumpul pukul berapa esok.

Seluar jeans tak kering lagi.

Seluar tight hilang entah kemana.

Dan aku baru lepas tengok movie which means aku tak tido lagi...camne nak drive esok nie?

Oh shit! shit! shit!

p/s:Nak bawak pelampung ker tak?Haihs~

6 comments:

Ervina Razali December 19, 2009 at 7:40 AM  

jgn lupe amik ina ye syg~

khairul December 19, 2009 at 1:38 PM  

nk ikut...

apek December 19, 2009 at 9:12 PM  

bawak pelampong tue..
jgn x bawak..
ko bukan tau berenang..
bkn 'spesies' ko tau berenang ke..haha

suria December 21, 2009 at 4:00 PM  

mm...nmpk sgt ko tak gembira dgn trip ini kan?
hahahaha..
so..lps dah g, cpt2 la update cite..
ngeh2

suria December 21, 2009 at 8:16 PM  

aku dah update http://bukankisahsangat.blogspot.com/2009/12/trip-ke-port-dicson-bersama-rakan.html

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 22, 2009 at 3:32 AM  

Ervina:Tak lupa.

Khai:Takleh...takleh.Ko pegi training.

Apek:Hakhak...spe la yang ajar org berenang tapi diri sendiri lemas?

Suria:Aku bukan tanak update cepat-cepat...aku takde idea.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP