Saturday, December 26, 2009

Adiknya dirogol beramai-ramai (versi kena tipu)

Share

Rokok di mulut aku nyalakan.Asapnya ku hembus perlahan-lahan tanda kelegaan.Memang penat bila kena join Team Kaizen.Banyak kerja kena siapkan tambah-tambah jika ahli kumpulan anda semua perangai macam dubuk.Memburu nak beramai,gigit nak sorang,makan nak kongsi.

Tatkala aku sedang lepak-lepak di smoking room itu,datang la seorang yang muka nak macam India,rambut nak macam Bangla,dressing nak macam Indon.So aku tak dapat agak warganegara apa tapi yang pasti bukan Malaysia.

Oleh kerana tempat duduk kat smoking room tue dah penuh,maka terpaksalah dia duduk sebelah jejaka paling kacak yang ada disitu yakni aku.Hehehe.

Tetiba dia pau rokok aku..."Abang ada rokok?Sye mahu beli"

Aku pun hulur la kotak pastu bila dia hulur duit aku cakap takyah tapi dalam hati...wtf?
Mungkin sebab nak ambik hati aku, dia start borak dengan aku.

"Abang dah lama keje sini?"

Aku jawab acuh tak acuh "Baru jer".

Pastu aku tanya la dia balik bagi nampak aku tak kerek."Orang mana?"

"Sye asal Sri Lanka" jawab beliau.

"Owh...Dah lama datang sini?"

"Dah 3 tahun dekat Malaysia,bang"

Pastu dia terus la bukak cerita asal-usul dia....

"Sye orang Sri Lanka.Datang Malaysia lepas tsunami.Masa itu umur sye baru 16 tahun.Sye tinggal dengan mak dan adik.Ayah sudah takde".

"Masa tsunami,sye,adik dan mak sedang makan di rumah.Tiba-tiba sye dengar orang jerit.Pastu sye nampak ombak tinggi dari tingkap.Sye terus peluk adik dan mak sye.Ombak itu kena rumah kami"

"Bila sye sedar,semua sudah takde.Tinggal sye dan adik sye.Berhari-hari sye cari mak sye.Banyak yang mati".

"Suatu hari,sye duduk tepi pondok yang sye buat sebagai tempat berteduh sye dan adik.Tiba-tiba datang 5 orang lelaki.Dorang robohkan pondok sye.Lpas tue,dorang tarik adik sye dan rogol beramai-ramai.Bila sye halang,mereka pukul sye dengan kayu sampai pengsan"

"Abang bayangkan la,adik sye baru 12 tahun"

Aku terkedu.

"Habis adik kamu mana?"

Pastu dengan muka sedihnya dia jawab "Masa nak datang Malaysia,sye dan adik tumpang bot nelayan.Rupa-rupanya bot itu seludup barang".

"Kami berdua dipaksa terjun tengah laut.Nasib sye baik,sye hanyut sampai tepi pantai tapi adik sye..." dia terdiam.Aku tengok matanya mulai berkaca-kaca.

"Takpela bang,sye masuk line dulu.Masa rehat sye dah habis"

"Ok...Ok".

.......................................................................................................................................................................

Esoknya aku lepak dengan Wan (seorang technician yang juga satu Team Kaizen dengan aku).Pastu aku nampak la kelibat mamat Sri Lanka tue.

"Budak tue kesian Wan.Budak Sri Lanka tue.Family takde".

Wan dengan muka berkerut jawab "Bukan dia duduk Larkin ker?"

Shit!

19 comments:

lavender December 26, 2009 at 3:27 AM  

hikhik...free2 je kna prank...

bgus btul beliau memainkan emosi org..hakhak..

udacun December 26, 2009 at 3:48 AM  

hahaha..suker2

sHaH December 26, 2009 at 4:08 AM  

bro..
my dad's name is drahman..
bukan deraman..

Ervina Razali December 26, 2009 at 7:40 AM  

hahaha..
nape xpnh cite pn kt ina??
sian dye..
da la slalu kne buli ngn Abu..
hihihihi

Capo Grande December 26, 2009 at 9:35 AM  

slh dgr kot bro...sri larkin kot...huhu...

ada ke nama tempat sri larkin??

tengku_fir21 December 26, 2009 at 10:59 AM  

hahaha
giler lar psiko tue...


*klu aku jadi ko budak tu mmg btul jadi mangsa tsunami..wakakaka

apek December 26, 2009 at 1:37 PM  

pelik..ko nie bapak susah nek kene tipu..datang sedara tipu senang2 je ko pecaye ek..ish3

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 26, 2009 at 2:48 PM  

Lavender:Smpi skrg aku tak tahu apa motif dye buat cite sedih itu?

Udacun:Suka kan?Yerla,time aku kena suka la.Huhuhu.

Shah:Ok...Ok...nanti tukar.Wakaka.

Ervina:Baru teringat mlm td.Ble mse sye kne buli?Sye yang buli Abu ada la.

Capo:Hahaha.Ada ker tmpt nama Sri Larkin?

Tengku Fir:Hahaha.Pastu rogol adik dye btol 2x.*evil gila*

Apek:Aku kan lurus dan naif.Dulu masa ko kata ko bawak Type R,aku percaya jer kan?

cik EPAL December 26, 2009 at 6:37 PM  

perghh...haha

zack zukhairi December 26, 2009 at 6:47 PM  

LOL. bodo. idup2 kene kencing ngan org sri lanka!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 26, 2009 at 10:04 PM  

Cik Epal:Huhuhu.

Zack:Aku kan budak yang lurus lagi naif.Keh Keh.

apek December 26, 2009 at 10:04 PM  

wah..bile lak aku kate..ko yg kate aku bawak type-R

khairul December 27, 2009 at 1:21 AM  

btul tu ina.. ngan ak pun x penah cite.. btul ke x ni..???
aku tngk razi ngan abu tu mcm adik bradik dh... huhuhu

Ervina Razali December 27, 2009 at 8:42 AM  

syg,ina xckp tau!
tp khai yg ckp..
dye kate syg ngn abu da cm adk-beradik..
ish..xbek khai nie...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 27, 2009 at 11:45 PM  

Apek:Type-R tue maksud len.Hehehe.Still need dictionary?

Khai:Tapi ok la dari jadi pakcik Kaiser (bangla moonshine) kan?

Ervina:Tue la.Pegi babap dye.

qishie December 28, 2009 at 12:10 AM  

wakakaka..sian ko bro.lol~

fndrocka December 29, 2009 at 1:39 PM  

sapa yang tipu kau...Wan ke budak Sri Lanka?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 30, 2009 at 10:22 AM  

Qishie:Tue la pasal,semua pun nak buli aku.

Fndrocka:Kalo dilihat dari segi mimik muka dan bahasa tubuh,aku rse budak Sri Lanka tue yang tipu aku.

budak_klate July 28, 2013 at 6:12 AM  

Hehd

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP