Thursday, December 24, 2009

Geng Blugger (versi lapar burger)

Share

Malam ini tak macam malam-malam biasa.Aku duduk rumah macam anak dara belum kena tebuk tupai.Bukan apa,esok malam ada match futsal jadi malam nie kena fitnes depan pc.

Tengah cari mangsa nak kutuk kat Facebook,tetiba nampak Sumi post link ke Geng Blogger yang sumpah inilah first time aku dengar.Tangan aku terus klik tanpa fikir consequencenya seperti akan terbukak laman web lucah or whatsoever (padahal kalo bukak laman web lucah tak fikir pun consequences...keh keh).

Dan setelah bukak,aku nampak ada ruangan boleh chat tapi ble aku nak maki khalayak jer mesti dye suruh login dulu.Nasib baik dye tak keluar window cakap "Tak elok maki".

Aku login dan yang bestnya,kita boleh ping blog yang nanti akan terpapar di ruangan utama laman berkenaan tapi post terbaru aku tentang lagu Ne-Yo itu jadi macam tak manis la orang tua-tua kata.

Maka secara rasminya ini punya post khas untuk ruangan Geng Blogger yang sehingga ke hari ini aku tak tahu apa fungsi dye (padahal baru jer tak sampai 5 minit join).

Selamat berblogging.

8 comments:

suria December 24, 2009 at 1:33 PM  

klu ko ko perempuan mesti ko adalah 'anak dara dah kena tebuk tupai'
eisk2...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 24, 2009 at 4:14 PM  

ceh.apsl plak?

apek December 25, 2009 at 3:19 AM  

suria..razi nak tebok ko..wakaka

Ervina Razali December 25, 2009 at 3:47 AM  

tebok

menebok

di tebok

terteb0k

(wondering)
*pejadahnye nie...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 25, 2009 at 6:28 PM  

Apek:Lu sengal...lu jawab dgn Ina skrg!

Ina:Apek nak tebuk lubang kat pokok pki gigi.Keh Keh.

suria December 27, 2009 at 12:44 AM  

apek : ko sgt bodo

suria December 27, 2009 at 12:44 AM  

apek : ko sgt bodo

Anonymous February 22, 2010 at 1:57 PM  

awal yang baik

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP