Friday, December 25, 2009

Awek seksi di tempat futsal

Share

Tetiba terjumpa pics ini.Rindu kenangan dulu

Tatkala ini Santa Claus yang cover area Malaysia mesti tengah tersepit kat lubang najis sebab Malaysia mana ada chimney macam rumah kat oversea....keh keh.

Tatkala ini juga berbotol-botol arak dibuka oleh Islam-pada-nama yang kengkononnya semangat 1Malaysia nak sambut juga krismas.Takpe,minum arak tak semestinya jahat kan?Macam juga tak pakai tudung.Yang penting hati beb.Yes!

Tapi aku...

Kaki aku menghidapi satu sindrom yang dinamakan kepenatan.Badan aku pulak mengeluarkan satu aroma yang dinamakan ke'masam'an.Ini semua berikutan gara-gara bermain futsal.

Sebenarnya bukan ini yang aku nak highlightkan.Cuma nak uraikan satu kemusykilan.

Apajadahnya awak semua yakni awek-awek yang datang tempat futsal berpakaian macam nak pegi berenang?

Mungkin akan ada yang kata, "Nak bagi sokongan moral pada boyfriend sye"

Bullshit!

Dah la malam.Tak manis anak dara (jika masih ada) keluar malam-malam.Kalo pegi kedai makan mungkin boleh diterima akal.Tapi ini tempat futsal wei...bau peluh,buaya-buaya lapar dan macam-macam lagi benda yang memang tak menarik langsung kecuali anda bermain futsal.

Hmm...lantak korang la.Cuma aku tak puas hati sebab aku tak dapat score gara-gara ter'usha' awek-awek seksi itu (alasan).

23 comments:

khairul December 25, 2009 at 3:42 AM  

aku tau razi ..
mesti sampai juling mata ko tengok awek tu kn hahahhaha...

Ervina Razali December 25, 2009 at 3:54 AM  

nsb bek juling khai...
lau smpi tekua biji mate
sape nk tulun tu??
huhuhu

HAZWAN17 December 25, 2009 at 6:46 AM  

hahaha....awek player2 futsal mmg seksi2...hehe...aku baru balik futsal...tp x bwk awek la haha..sbb xde awek

ismah's December 25, 2009 at 11:53 AM  

saje je diorg bwk awek seksi2 sbb xnak bg ko score gol hahaha

lg 1 ko dengki awek ko x seseksi awek2 diorg hahahahha

Capo Grande December 25, 2009 at 1:13 PM  

gadis tu pakai 2 piece ke bro sampai ko xleh score??? asalan ko kuat tul la...huhu...

apek December 25, 2009 at 4:24 PM  

lancau nye alasan..haha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 25, 2009 at 6:15 PM  

Khai:Awek tue yang juling tengok aku tackle orang...OK!

Ervina:Ceh...ingat Zul ker nak terkeluar biji mata

Hazwan:Xpe bro.Jgn risau.Single is better.Hahaha.

Ismah:Ko lagi gemuk dari awek aku...xpernah aku dengki pun.Keh Keh

Capo:Xtahu la berapa pieces...keh keh.Aku tak sempat kira.

Apek:Diam ah ko.

::h.i.k.a.r.i..k.a.m.i.y.a:: December 25, 2009 at 7:17 PM  

"..Takpe,minum arak tak semestinya jahat kan?Macam juga tak pakai tudung.Yang penting hati beb.Yes!..."

uit, bhy woo tls cmni. kang org jahil igt,

"takpe minum, hati aku baik."
"takpe tak pakai tudung, hati aku baik.."

wallahhualam...

h.a.n December 25, 2009 at 8:23 PM  

berlari mengejar bola ;)

apek December 25, 2009 at 10:27 PM  

baru aku perasan gamba tue..
kiwak lu..
bile plak team pinggu kene 14-0..

p/s-skill aku semakin meningkatkan..haha

tengku_fir21 December 25, 2009 at 11:49 PM  

hahaha
awek awek seksi di gelanggang futsal tetiba terbayang plk awek- awek seksi di litar
hahahaaa...


*diaorg bg sokongan ker..??hadiah..hahaha
no komen..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 26, 2009 at 2:11 AM  

Paan:Hahaha...itu adalah satu sindiran sebenarnya.

Han:Bola apa yang dikejar?Ha!Itu yang kita tak tahu.

Apek:Ceh...tau la ko team Pingu.Bastard,mentang-mentang ko ada score.Aku jadi Aidil mlm td.

Tengku Fir:Aku tak perasan pulak diorang ada bagi sokongan ker tak tapi yang aku tahu diorang ada bagi 'pemandangan'.Huahuahua (gelak jahat)

apek December 26, 2009 at 2:31 AM  

sape aidil..todel ke??

::h.i.k.a.r.i..k.a.m.i.y.a:: December 26, 2009 at 3:22 AM  

hehehh okay then..

Ervina Razali December 26, 2009 at 7:41 AM  

thnks sayang

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 26, 2009 at 2:51 PM  

Apek:Aidil.Pemain Malaysia.Kan malam tue aku men jadi defend.

Paan:Huhuhu.

Ervina:Ur wc

fndrocka December 29, 2009 at 1:35 PM  

hujah paling padat "Takpe,minum arak tak semestinya jahat kan?Macam juga tak pakai tudung.Yang penting hati beb".....sinis habis.berpakaian sukan tu pun aku pernah terserampak masa tengok orang main futsal..perempuan tu bukan saja tgk futsal...tapi dia main futsal dgn pakaian renang,aku yg tengok..tapi tak sengaja.hahak.

boleh ke bagi alasan dah tak dara sebab ditebuk orang minyak?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 30, 2009 at 10:24 AM  

Fndrocka:Wakaka.Alasan logik.

Anonymous December 11, 2012 at 11:26 PM  

[url=http://abercrombiex.co.uk/]abercrombie uk[/url] dnwxp [url=http://thomassaboc.co.uk/]http://thomassaboc.co.uk/[/url] luygd [url=http://abercrombiex.co.uk/]abercrombie outlet[/url] wfytr [url=http://mmuggbootssale.co.uk/]http://mmuggbootssale.co.uk/[/url] zencl

Anonymous January 4, 2013 at 9:45 PM  

[url=http://abercrombiefrancebuy.org/]abercrombie[/url] qrfui [url=http://burberryfemmefr.org/]burberry[/url] czwwy [url=http://uggfrancebuy.com/]bottes ugg pas cher[/url] iqxln [url=http://abercrombiefrancebuy.org/]abercrombie[/url] dmwxi

Anonymous January 10, 2013 at 3:13 PM  

rYhe ghd australia
cIha ugg sale
oYzk michael kors purse
5dJvb ugg boots sale
1oZsz chi
7tXcx michael kors handbags
4sViv wholesale nfl jerseys
6vEqj ghd hair straighteners
9zSdh north face sale
4gUlh ugg
7yXaj ghd straighteners uk
9kZve michael kors bags
9yCsp nfl jerseys
9dTvd plancha ghd
5tVgq ugg boots usa

Anonymous January 12, 2013 at 5:23 AM  

instant online payday loans http://2applyforcash.com/ Seffift Cheap Payday Loans Online Rooca [url=http://www.2applyforcash.com]Payday Loans[/url] Pay Day Loans It really made an impression on us to find out that they perceive things to establish a successful online business.

Anonymous March 13, 2013 at 11:44 AM  

buy ativan ativan withdrawal neck pain - 2mg ativan high

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP