Tuesday, September 28, 2010

Untuk yang tersayang...

Share

4 tahun yang lepas...eh ker 5 tahun? Tak pasti berapa tahun dah berlalu tapinya dah bertahun-tahun la...

Waktu itu aku memang nerd yang tak suka keluar rumah lebih gemar bersosial di alam maya.Sebab tue aku kurang so-sial dari segi perangai.

Kegemaran waktu itu mestilah Skype.Daripada awek gemuk sampai la ke bapok semua aku pernah chatting.Isteri yang dahagakan seks,suami mengadu masalah kelamin semuanya aku dah lalui.

Sehinggalah suatu hari,tetiba ada awek nak add Skype contact aku.Aku terus saja approve.

"Hai! Boleh chatting?" awek itu memulakan bicara.

"Takleh! Mak saya kata jangan cakap dengan orang tak kenal.Ok! Jom kita berkenalan.Nama awak siapa?" ligat jari-jemari aku mereply komen.

Dipendekkan cerita,kami saling bertukar akaun Friendster (waktu itu Mark Zuckerberg tengah pening kepala baca code CSS lagi).

Aku tengok gambar awek tue...hurm...biasa jer...tak lawa pun.Tapi awek tue cakap aku hensem.Keh...Keh...

Dipendekkan lagi cerita,awek tue sekarang dah jadi awek aku pun.Keh...Keh...





HAPPY BIRTHDAY SAYANG,SEMOGA MURAH REZEKI,BERJAYA DIDUNIA DAN DIAKHIRAT,JADI ISTERI YANG SOLEHAH,IBU YANG BAIK DAN ANAK YANG SOLEHAH JUGA.SAYA SAYANG AWAK SANGAT WALAUPUN AWAK TAKDE LA LAWA MANA PUN,WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA....

18 comments:

Ervina Razali September 28, 2010 at 9:36 PM  

thnks syg~

cracked bunny September 28, 2010 at 9:39 PM  

bertuah betol ko ni razi ckp awek mcmtu.kalo aku merajuk mintak iphone4 dh tu

zFi September 28, 2010 at 9:51 PM  

kalau lah paeng pegi blog kat satu dunia cakap aku tak lawa kuasa dua memang lah siap kena pelangkung kuasa 10!!!

Narina Joe "Najo" September 28, 2010 at 11:29 PM  

nak cerita tp macam tak ikhlas...hahaha

tp ada unsur2 sweet di situ...boleh la..

DuniakuAbstrak September 29, 2010 at 1:03 AM  

good

Miss Shizu September 29, 2010 at 1:06 AM  

epi beday tuk cik awek ko bro...
tp citer ko cam c****e...haram jadah kutuk awek senirik....

LUMUT September 29, 2010 at 12:31 PM  

hahhahaa...smart ah dedication kau...

tengku_fir21 September 29, 2010 at 4:36 PM  

ouwhh selamat ulang tahun kepada bakal kakak ipar duai
hahahaha

☺[ai][sUmi]☺Chan October 1, 2010 at 9:37 AM  

hehee.. kamu nih razii... tapi sweet..

dayah hanif October 1, 2010 at 4:00 PM  

jahatnye ko..ina lagi lawa okey dr ko..;p

faxxi October 2, 2010 at 1:53 AM  

diakui,ucapan tu sweet. ;)

Gadis H October 3, 2010 at 6:27 PM  

aku sokong dayah ...
mmg la sweet ucapan tu, tp de sikit unsur kenakalan sikit...
sib baik ervina, kalo org lain xtau la...
pe2 pn still besh!

fndrocka October 5, 2010 at 11:24 AM  

kiranya..sapa ngorat sapa?

wanie m'nJ October 10, 2010 at 3:59 AM  

KAH3
lawak seyh
ceh.konon2 nerd anti sosial,tp x sgka boleh jadi makwe..haha
cinta di alam maya..
wahhh!

Anonymous March 28, 2013 at 12:30 PM  

Aw, this was a very good post. Taking the time
and actual effort to generate a good article… but what can I say… I
procrastinate a lot and don't seem to get nearly anything done.

Feel free to visit my blog post ... how to get rid of stretch marks

Anonymous April 4, 2013 at 6:57 PM  

I've been surfing on-line greater than 3 hours these days, yet I never discovered any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.
In my view, if all website owners and bloggers made excellent content as you probably did, the
net will probably be a lot more helpful than ever before.


Look at my page; Stretch Mark Lotion

Anonymous April 7, 2013 at 5:51 AM  

Do you have a spam issue on this website; I also am
a blogger, and I was wondering your situation; many of us have
developed some nice methods and we are looking to trade techniques with others, why not shoot
me an e-mail if interested.

Feel free to surf to my page :: ranger forum

Anonymous April 22, 2013 at 5:32 AM  

Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I
will be waiting for your next post thanks once
again.

Check out my web-site; How to get rid of Stretch marks

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP