Monday, September 27, 2010

Sebab ke-2!

Share

Sebagai umat Islam,kita memang dianjurkan untuk selalu berfikir.

Bila kita selalu berfikir,sel-sel kepala hotak akan saling berhubung senang cite kau makin pandai la.

Macam itu hari,aku pegi Alamanda dating dengan kekasih hati.Ada lebih dari lima kali gadis-gadis tengok aku pandang sampai kepala teleng-teleng.Itu baru gadis,belum campur mak-mak gadis lagi.

Lantas aku berfikir...

Ada dua sebab orang akan tengok sampai begitu sekali.Pertama,kau kelihatan pelik tak kisah la dari segi pemakaian ataupun rupa dan sebab ke-2 ialah kau kacak.

Kebetulan pula waktu itu kekasih hati ajak pegi tandas maka aku pun tumpang sekaki la.Tapi aku masuk tandas lelaki la gila apa nak kongsi tandas tahu la tengah bercinta rela petik bulan dan bintang.

Belek-belek muka dan pakaian aku depan cermin.Dari hujung rambut sampai hujung bulu kaki,memang takde yang pelik dan unik.Semuanya kelihatan normal.

Jadinya aku buat kesimpulan muktamad pilih sebab ke-2!



Penat aku edit gambar nie sebab nak nampak kacak.Keh..Keh!


11 comments:

apek September 27, 2010 at 11:17 PM  

hotak ko..haha

yusuf mujahidin ™ September 28, 2010 at 2:56 AM  

pingu!

tanpanama September 28, 2010 at 3:50 AM  

mungkin sebab setan kot ade tengah2 mase korang dating???

I n n z September 28, 2010 at 11:06 AM  

ko kacak celah mana weyh ?

Miss Shizu September 28, 2010 at 1:55 PM  

ko kacak sebab ko pakai baju kaler pink...kakakakkaka...memang pink r ko....

DuniakuAbstrak September 28, 2010 at 7:39 PM  

yg penting aku lebih kacak dari ko

suria September 29, 2010 at 9:57 AM  

geliiiiiiii....
yeks..

☺[ai][sUmi]☺Chan October 1, 2010 at 9:38 AM  

pinkkk!

fndrocka October 5, 2010 at 11:21 AM  

cun. .

wanie m'nJ October 10, 2010 at 4:02 AM  

agak x boleh bla disitu!!!haha

p/s : aku follow blog ni!!

Lady.Rouge October 18, 2010 at 3:09 PM  

Kat celah mane ko edit wey? tade improvement pon. kihkih.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP