Monday, May 16, 2011

I'm sorry!

Share

Malam ini saya mesej awak tanya tengah buat apa.Awak cakap tengah setting Foursquare dekat handphone tapi awak cakap tak reti.

Terus saya teringat masa dalam kereta,masa saya merajuk dengan awak.

Masa itu saya baru downloadkan game baru dekat handphone awak.Lepas itu saya excited sangat nak tunjuk dekat awak tapi mungkin sebab awak penat baru lepas main futsal jadi awak macam malas nak tengok.

Terus saya merajuk.

Perlahan-lahan awak ambik handphone lepas itu awak godek-godek game yang saya downloadkan.Walaupun saya tengah merajuk tapi saya jeling jugak tengok awak tengah buat apa.

Saya tengok sampai senget-senget badan awak main game kereta yang saya downloadkan walaupun sebenarnya saya tahu awak tak minat game macam itu tapi awak main jugak sebab nak jaga hati saya.

Rasa terharu jugak tapi saya cool aje.

.............................................................................................................

Tadi waktu kerja saya tensen sangat sebab ramai customer saya macam pukimak.Lepas itu awak pulak tuduh saya yang bukan-bukan,terus saya rasa marah gila-gila.Nasib baik saya tak karate monitor sampai terbelah dua.

Tapi...

Itulah...

Kalau awak dan saya bergaduh...

Sebelum nak tido mesti saya terfikir balik semua yang terjadi.

Dan

Kebanyakannya berpunca dari saya.




"I'm sorry sayang"






p/s:Saya tahu awak suka Amir Maharaja Lawak cakap macam tue kan pasal dia comel kan?Apa saya tak comel ker?

3 comments:

Ervina Razali May 16, 2011 at 11:39 PM  

Awk tetap comel sye wlpn bru bgn tito..i love you so much..

Hanim Mahali May 29, 2011 at 7:00 PM  

so sweet....

ch!natsu June 18, 2011 at 3:59 AM  

alolo.. siyes comel giler.. huhu~

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP