Sunday, May 15, 2011

Puting

Share

Tadi aku lepak dengan Puyat,rakan daripada gay sampailah kembali ke pangkal jalan.

Rancangan asal nak lepak sekali dengan Israq Hafriz, tapi dia belot bilamana mengetepikan aku dan mengutamakan awek.Takpe aku takde hal punya biasalah lepak dengan aku mana ada ringan-ringan.

Jadi aku dan Puyat pun bergerak ke Shah Alam tanpa tahu tujuan.Memang penyakit ini dari dulu sampai sekarang tak sembuh-sembuh.Asal nak lepak jer mesti tak tahu arah tujuan.

Pusing-pusing Shah Alam dua tiga kali lalu jadi bosan.Sudahnya Puyat cadang lepak dekat seksyen 13 saja nak try kedai-kedai baru disitu.Apa barang lepak Hakim Seksyen 7 tengok MU?

Kedai yang aku lepak itu biasa saja takdelah sehina Warung Pak Jabit.Awek yang hadir pun suam-suam kuku adalah dua tiga orang saiz XXXL.

Scene-scene suap menyuap antara aku dengan Puyat memanglah takde tapi apsal ntah orang keliling pandang hina macam kami pasangan gay paling bahagia.

Tengah syok layan Majalah 3 tiba-tiba Puyat senggol tangan aku berkali-kali.Aku faham yang itu isyarat ada awek hot tapi yang aku tak faham mana ada awek hot nak lalu.Hok adala.

Lepas ada sorang awek badan XXXL lalu terus Puyat bisik dekat aku.

"Kau nampak apa aku nampak?"

"Nampak apa?"

"Pompuan tadi la..."

"Kenapa dengan perempuan tadi?"

"Nampak puting dia timbul!"

Uppp! nasib baik tak tersembur air Nescafe yang aku tengah minum.

Tak pasti itu rezeki atau bala tapi perempuan yang sama pusing balik lalu depan aku.

"A'ah la Puyat" jawab aku sambil tahan gelak.Kalau tak tahan mau guling-guling aku dekat kedai makan itu.

.............................................................................................................

Sumpah aku tak stim!

4 comments:

Gadis Rama-Rama May 15, 2011 at 1:20 PM  

errr....

tengku_fir21 May 15, 2011 at 5:02 PM  

hahaha..weih nanti perangai tu diwarisi anak ko lah..hahaha

Ervina Razali May 15, 2011 at 6:29 PM  

tewok la....
moga moga ank2 kami nnt xmewarisi perangai buruk ayhnye...
ishk ishk....


*ttbe t'bc penggunaan word jawe d gunakn dlm entry ini...huhuhu

senggol = siku

Mohd Fakhrurazi Jamaludin May 16, 2011 at 11:34 PM  

Gadis Rama-Rama:Hahaha

Tengku Fir:Kalau warisi perangai aku maknanya genius ler tue.

Sayang:Apa buruk plak?

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP