Monday, February 28, 2011

Senaman mudah menguruskan badan.

Share

Curik dari sini



Nak suruh aku terangkan memang tak dapat la.Serius aku tak faham apa dia tulis nie.Wakakakaka!

13 comments:

| cik azeya | February 28, 2011 at 11:51 PM  

haha. baru je nak try. pergh. teros tak jadii. huhuh

mr.syazwan March 1, 2011 at 12:56 AM  

ni pun x fhm gak

haha

ch!natsu March 1, 2011 at 1:09 AM  

owh aku memerlukan senaman utk menambahkan berat badan..
sbb mkn byk pun xjalan..
if ada asap inform aku k? hoho~

ain alias March 1, 2011 at 2:37 AM  

tengah konfius..

DuniakuAbstrak March 1, 2011 at 2:46 AM  

hahahahahaha

ah kau tak faham kunun

lea March 1, 2011 at 7:34 AM  

ko taw tak curi2 ni salah :P

myatiqah March 1, 2011 at 9:12 AM  

da mcm misi sulit tentera plak term2 die tuh....

suria March 1, 2011 at 11:33 AM  

patutla aku tak pernah kurus.
zekzekzek....

Capo Grande March 1, 2011 at 12:51 PM  

boleh lah kurus aku mcm ni bro...

kusiberjalan March 1, 2011 at 1:25 PM  

budak bawah umur...xtau pape... hahaah! (dull) -..-"

Ilyana Z Fauzy March 2, 2011 at 1:01 AM  

hahahhaah. sengal!

Miss Shizu March 2, 2011 at 11:21 AM  

aku pon tak paham la zi..kehkehkeh

theblabber. March 6, 2011 at 12:57 PM  

utk orang dah already kurus macam aku macam mana? *sedih..

haha

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP