Monday, February 21, 2011

Dua?

Share

Boleh tahan lama aku tak update blog sampai lupa username.Nasib baik nama sendiri masih ingat kalau tak terpaksa korang panggil aku Jason Bourne.Keh! Keh!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dari tadi dua perenggan tue jer tak berganjak.Memang tumpul gila otak bila dah lama tak menulis nie.



















9 comments:

fYZa February 21, 2011 at 10:50 PM  

eiii penat aku menaruh harapan kat belog ko ney..ini je 2 perenggan ko bley tulis?? ciss baek aku gi nyanyi lagu zaiton sameon menaruh harapan! hahahahaha~~

Hanim Mahali February 21, 2011 at 10:54 PM  

lama gila menyepi... berjanggut mau tunggu dia updated blog... hehehe

Xpuasati February 21, 2011 at 11:22 PM  

Jam dah berbunyi la tu... tu sb update blog..

Jeely jelly February 21, 2011 at 11:46 PM  

ceyh ! 2 perenggn je ke ?? penat tunggu.. igtkan lambat loading.. huhu

Jeely jelly February 21, 2011 at 11:46 PM  

ceyh ! 2 perenggn je ke ?? penat tunggu.. igtkan lambat loading.. huhu

Miss Shizu February 22, 2011 at 9:16 AM  

ceh,hampeh tul..aku ingat ader entry suspen ke...

kusiberjalan February 22, 2011 at 1:07 PM  

xper dah biase dah..semua orang selalu jer mengalami masalah sedemikian rupe...hohoh!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin February 22, 2011 at 10:50 PM  

Fyza:Kenapa menaruh harapan pada blog?Taruhlah harapan pada tuan dia.Keh Keh

Hanim:Wow! jambang sekali tak?

Xpuashati:Hahaha...jam aku takde alarm.

Jelly:Selamat datang...keh keh

Miss Shizu:Kau igt ini cite Khurafat ker?Keh Keh

Kusi:Err...apa nama kau?

kusiberjalan February 23, 2011 at 12:33 PM  

nak tau name ker? hohoh sila datang ke blog saye lau fb jauh sgt hahah!..t saya bagi gule2 2 biji... eheheh (salah satu trick nak menambah follower...hohoh! o..0)

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP