Tuesday, April 27, 2010

Luahan hati lelaki kepada lelaki

Share

Dua hari ini aku tak sihat maka segala aktiviti terbantut.Sampai nak keluar beli topup pun tak mampu.Kepala rasa macam pusing-pusing.

Semalam disebabkan terlalu bosan asyik baring jer atas katil maka baring pula atas kerusi depan tv.Kebetulan pula sedang ditayangkan siri Adamaya.Layan jer la.

Tengok dalam 2,3 minit...tiba-tiba terasa persamaan diri dengan Adam.Kekasih hati dalam konteks aku tapi bini dalam cerita itu,kedua-duanya telah diganggu oleh lelaki yang sudah berkahwin.

Baru-baru ini kekasih hati aku diganggu oleh rakan sekerjanya yang sudah berkahwin.Mulanya aku ilek ilek jer.Bak kata pepatah, tak hot tak ngorat.Kan? Tapi makin lama tindak-tanduknya semakin menakutkan aku dan juga kekasih hati.

Kalau setakat panggilan itu boleh di ignore kan,tapi ini dah sampai tahap follow kereta memang sesuatu yang tidak boleh dipandang enteng.Itu yang nak ajar kekasih hati drift tapi kekasih hati bawak Kenari atau Kancil.Binatang mana boleh drift.

Jadi aku ingat nak berkonfrontasi dengan lelaki itu.Bukan apa,kalau sama-sama bujang boleh guna kaedah best man win tapi ini kalau dah ada anak bini takkan nak guna kaedah yang sama.

Kepada lelaki berkenaan,pandanglah muka anak anda.Apa silapnya mereka dilahirkan berbapakan anda?Pandang pula isteri anda,salahkah dia memilih anda sebagai tempat bergantung?

Pendek cite,kau jangan gatal boleh tak?

18 comments:

milah hasan April 27, 2010 at 8:52 AM  

bace tajok, ingat ko gay.. haha.. btw, teringin gak aku tgk binatang drift.. ko ajar je.. hehe

erinazrina April 27, 2010 at 9:20 AM  

huhu
harap-harap lelaki itu baca blog kau nih :)

tentang seseorang April 27, 2010 at 9:44 AM  

lelaki tak tau bersyukur cam tue ar..ish

nawal April 27, 2010 at 10:01 AM  

waa! untung awek kau.

Miss Fireflies April 27, 2010 at 11:13 AM  

huh gila sial stalker mamat tuh

owezz April 27, 2010 at 11:43 AM  

wakakakaka....awex lu mmg hawt beb...ko suh jek awek ko maki die....semak doe..laki mmg cm2 ea??xckup 1......

tengku_fir21 April 27, 2010 at 1:29 PM  

cool ler weihh....
semua blh discuss

Kapten April 27, 2010 at 1:31 PM  

lelaki dah kawen memang lg gatal n berani. euwwwwwwww


Entri Terbaru:
Pecah Kaca Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas

zetty April 27, 2010 at 2:27 PM  

settle kan laa masalah nie dgn cara baek ok...
chaiyok2...

lama sudah x brjalan-jalan kat blog anda...lalalala

☺[ai][sUmi]☺Chan April 27, 2010 at 2:39 PM  

huh!! mesti pertahankan si dia.. laki2 sudah berumah tangga pun mau lagi carik lain.. xbersyukur langsung dgn fmly yang dah ada.. sabar yer razi..

I n n z April 27, 2010 at 3:02 PM  

pe ag zi.
gadoh r zi.
haha !

I n n z April 27, 2010 at 3:03 PM  

to kapten : harap ko x cmtu bile dah kawen nt erk ;p

shogunn_general April 27, 2010 at 10:07 PM  

macam sial je kacau awek orang...

Ervina Razali April 27, 2010 at 10:25 PM  

rimas gile la ngn mamat tu..
hari2 cll ext aku n ajk kua..
ingt la ank bini kt umah tu...
ayg j0m kawen la..
t xde la dye kacau lg...
hihihihi

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 28, 2010 at 1:13 AM  

Rasis:Kau tak baca tajuk pun ingat aku gay kan?Hok Hok

Erina:Aku harap semua lelaki berperangai begitu baca blog aku.

Ain:Tue la.Apa punya jantan daa.Potong la wei.Eh emo plak.Hahaha.

Nawal:Untung apanya kalau bermadu.Baik ambik aku.Keh Keh

Suhada:Ini dah bukan tahap stalker.Ini dah tahap bahaya

Owez:Tak semua lelaki macam tue.Bahaya maki tak tentu pasal.Mana tahu dia guna cara kasar atau halus.Dunia skrg.Macam-macam boleh jadi.

Tengku:Aku cool ler nie.Kalau tak cool aku pukul.

Kapten:Hahaha.Tak tahu sebab tak kahwin lagi.

Zetty:Cara baik lagi.Aku masih waras dan rasional.

Aisumi:Mintak tips sikit camne nak menangani masalah ini.Hok Hok

Innz:Darah anak Jawa hok hok.Sabar dulu.Kang gaduh lain cerita.

Naqqib:Kalau setakat kacau awek orang tue boleh tahan lagi kalau sama-sama bujang.Ini dah kahwin itu yang masalah.

Ervina:Hok Hok,nanti kalau dah kahwin jadi kes lain pula.

apek April 28, 2010 at 1:39 AM  

xpayah susah2..anta je bapak ina..mau terdiam die.

ムゾンケ光 April 29, 2010 at 9:16 PM  

pegi je masuk minang ervina tu... bulan depan kawin! haha

bina badan May 5, 2010 at 10:58 AM  

dapatkan panduan bina otot badan agar anda lebih tuf, macho dan bergaya....semua lelaki layak memiliki badan impian anda sekiranya anda ada kemahuan...mulakan langkah pertama anda bermula disini...

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP