Saturday, April 24, 2010

Aku bukan sombong tapi...

Share

Aku selalu dituduh sombong sebab kalau terserempak dekat mana-mana, shopping kompleks contohnya, mesti aku buat bodo jer taknak tegur.Sebab dah banyak sangat yang cakap jadi aku terpaksa buat kenyataan blog bagi mengeruhkan keadaan.Eh apsal aku taip mengeruhkan keadaan?

Sebenarnya aku bukan sombong, apatah lagi berlagak ker apa tapi aku memang takkan tegur orang dulu kalau terserempak dijalanan.Tapi kalau kau orang tegur dulu mesti aku akan layan sehabis baik siap belanja minum teh tarik kalau ada sen lebih.

Ada kisahnya kenapa aku takkan tegur dulu...

.......................................................................................................

Kalau tak silap aku waktu itu baru lepas habis matrikulasi.Disebabkan masa menunggu panggilan ke menara gading ada dalam 3 bulan,pulak tue duit biasiswa matrikulasi banyak lebih sebab masa itu takde komitmen jadi memang tiap-tiap hari keja berjalan dari satu shopping kompleks ke shopping kompleks yang lain.

Waktu itu masing-masing masih single jadi semua nak mengaku gay kengkonon siapa ada awek masa itu tak macho ah,jiwang karat ah dan apa-apa lagi.Jadi bila dah mengaku gay dan waktu itu memang hormon membesar pun tengah berkembang maka banyak benda-benda pelik yang kitaorang buat.Salah satunya meraba di khalayak ramai (Oh! malunya bila fikir balik...hok hok)

Lokasi tak ingat tapi kejadian itu masih ingat dan segar dalam ingatan.

Aku dan kawan-kawan sedang beratur nak beli tiket wayang.Sambil beratur rapat-rapat,member aku pegi gesel bahagian depan dia dekat bontot aku.Aku kegelian.Pastu nak balas dendam tangan aku terus tepuk kemaluan dia tanpa melihat ke belakang.


Siapa punya gambar entah aku rembat.


Dua tiga kali dia gesel,dua tiga kali jugak la aku tepuk.Kali keempat tiba-tiba ada bunyi "Aduh!".Aku terus toleh belakang...

Sekali orang lain daa...muka mamat tue tengah tahan senak...

Terus aku mintak maaf dan beratur elok-elok.Dari jauh dengar ada orang gelak macam nak mati.Cilaka!

17 comments:

tentang seseorang April 25, 2010 at 12:39 AM  

ish2..tak senonoh

Gadis H April 25, 2010 at 12:50 AM  

teeetttt.... tak senooh.... hish2

Fatin Al-Rajeh April 25, 2010 at 1:07 AM  

hahahaha.. main la tepuk2 selalu.

I n n z April 25, 2010 at 1:51 AM  
This comment has been removed by the author.
I n n z April 25, 2010 at 1:53 AM  

mesty muka ko merah gile en.
kalo aku jadi ko, aku lari laju2 weyh.haha !

yusuf mujahidin ™ April 25, 2010 at 2:24 AM  

malu aku jd kwn ko...hahaha

apek April 25, 2010 at 3:59 AM  

die ke gesel2 konek kat ko..haha..gay sial..cmne la ko dapat awek..fuck..haha

pinkiss April 25, 2010 at 8:00 AM  

hahahaa.. kelakau. senak eh?

Firol April 25, 2010 at 8:53 AM  

kalu aku mau dah penyepak

محمد فردوس سعد April 25, 2010 at 10:03 AM  

kehkehkeh..bro,lawak r citer ni..ntah ape2..amek kau,gesel2 lak,senak ko dpt..kakakakaka

tengku_fir21 April 25, 2010 at 10:57 AM  

hahaha..normal ler weih main tepuk-tepuk burung masas beratur
hahahaha
aku kt sekolah ok jer
wakakaka

nawal April 25, 2010 at 11:58 AM  

hahaha! lawak gile!!

kakachan April 25, 2010 at 1:09 PM  

astagfirullah.. astagfirullah... haha.

Ervina Razali April 25, 2010 at 3:44 PM  

wat the...~

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 26, 2010 at 12:32 AM  

Ain:Hok Hok.Malu aku.

Hanim:Hok Hok.Itu waktu zaman tak matang.Skrg nie dah tak buat dah benda pelik-pelik begitu.

Fatin:Hok Hok.Tepuk amai-amai.

Innz:Abis siapa nak beli tiket wayang?Malu sampai trauma weh.Hok Hok.

Yusuf:Itu belum kau alami sendiri.Lagi malu wei.Hok Hok

Apek:Aku tak ingat sape tapi dulu yang biasa buat benda bongok tue Mox dengan Ajib.

Pinkiss:Hok Hok.Tak tahu la saya.Tapi tengok muka mamat tue muka senak.

Firol:Olo,tak sengaja wei.Hok Hok

Firdaus:Hok Hok.Aku dapat malu.Mamat tue yang dapat senak.

Tengku:Itu dekat sekolah.Ini dekat wayang wei.Hok Hok.Tapi macam biasa kan?kan?

Nawal:Hok Hok.Sye malu gila

Kaka:Hok Hok.Malu.

Sayang:Uish Uish...sye normal tau sayang.

myatiqah April 26, 2010 at 8:13 AM  

ape kaitan ngan xmo tegor org dulu?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 26, 2010 at 1:08 PM  

Tiqa:Hahaha...kau orang pertama yang dapat tangkap benda nie.Aku pun bila dah habis tulis tertanya-tanya gak apa kaitannya.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP