Friday, May 29, 2009

En.Mimpi punya lagu...

Share

Tengah merayau-rayau kat blog orang lain kengkonon cari jodoh, aku terjumpa satu blog yang best! Try dengar lagu nie yang diambil dari blog Encik Mimpi.Klik sini untuk ke blog beliau.



Teringat akan masa lalu yang kita lewati
Terasa indah sejuk merasa di dalam sanubari
Walau duka sempat singgah
Hadapi bersama… Bahagia s’lalu dihatiku

Kini hilanglah sudah kisah, tinggal lah kenangan
Saat dia datang menghampirimu dengan segala janji
Berikan sudah semua
Atas nama cintanya, Hapuskan cerita kita

Ingatkah kamu saat kita bersedih
Ingatkah kamu saat kita bahagia
Ingatkah kamu janji bersatu
Demi kasih sayang kita berdua
Menempuh hari esok berdua


6 comments:

Ervina Razali May 29, 2009 at 9:34 AM  

cr jodoh???
ap keistimewaan lagu nie????

~miE_kEr~ May 29, 2009 at 11:43 AM  

bikin gua pns laaa...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin May 29, 2009 at 2:30 PM  

Ervina:Xde pun cuma lagu nie mcm sedap jer

Kimie:Lek ar abang Kimie...jodoh xkemana...hehehe

Nadzrah May 29, 2009 at 4:43 PM  

hahaha
kak ina marah!
pdn muke
ekekek..

bley tahan la lagu ni
tp slow sgt~~
seswai la tuk ko
haha

naDDy June 14, 2009 at 11:30 PM  

bes gak lagu ni..tapi tak nampak sape yang nyanyi dan main gitar tu...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 2:09 AM  

Nadz:Mne ada marah

Naddy:Dye xnk bg nmpk muka dye...

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP