Monday, December 13, 2010

Tinggalkan link ke blog korang untuk aku stalk!!

Share

Elok-elok aku gembira sebab esok kerja terus jadi stress sebab kena masukkan link blog yang follow aku ke dalam bloglist.Nasib baik tak ramai yang follow kalau ada 3000 follower memang aku terus klik untuk delete blog akibat stress melampau.Mana yang ada follow tapi takde link ke blog mintak maaf memang aku takde masukkan dalam bloglist celah mana aku nak tahu link blog korang.

Jadinya sekarang ini kalau korang nak aku baca blog korang bolehlah pergi ke ruangan komen di bawah ini.Tuliskan link blog korang agar aku dapat masukkan ke bloglist.Tapi sebelum itu check dulu tengok aku dah masukkan ke belum blog korang dalam bloglist.Nanti masuk dua kali dah kira ambik hak orang lain.

Ok bye nanti tulis la cerita best-best untuk aku baca.Kalau letak gambar korang seksi-seksi lagi selalu aku jenguk.Yang lelaki jangan mengada nak letak gambar seksi juga.

18 comments:

NUke_Rude December 13, 2010 at 1:29 AM  

ala.. apsal blog aku dah ade dlm list kat sebelah tu.. baru je nak type kat sini..


haih!


haha! jgn stress2.. ceria2! baru lah entry ko jadik lagi best!

miyoshu212 December 13, 2010 at 4:27 AM  

http://miyoshu.blogspot.com/

:D

~La dOLce vyDa~ December 13, 2010 at 9:42 AM  

www.ladolcevyda.blogspot.com :D

~La dOLce vyDa~ December 13, 2010 at 9:43 AM  

selalu gak bacer blog u..(:

Siti Nadzirah Zakariah December 13, 2010 at 12:34 PM  

yuhhuuu,,dh ade dlm list! yes yes!
kaki blogging sekalian..follow saye ye..hik hik..thanx fakhrurazi,,:)

linn December 13, 2010 at 1:24 PM  

http://igobythenamelinkin.blogspot.com/

lea December 13, 2010 at 1:59 PM  

ai stalk u..
u stalk ai...:P

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 13, 2010 at 8:55 PM  

Nuke:Hahaha.Kau nak bubuh bpe kali ha?Gila glamer btol.Keh Keh.

Miyoshu:Dah letak.Cuba check.

La Dolce Eh apa payah beno nak sebut nama kau nie:Tq sebab sudi baca.Dah letak try tgk.Kalau takde jugak nanti bagi no.fon keh keh

Siti Nadzirah:Boleh ke follow smpi dalam bilik?Keh Keh

Lin:Dah letak cuba tengok.Tp rasa macam dah letak.Takpela,anggap rezeki tuhan bagi lebih

Lea:Stalk takpe jangan skodeng.Keh Keh.

si kure kure :) December 13, 2010 at 9:30 PM  

walaupon blog saye hanya di hujung. tapi saye berbangge !! terime kasih ya !

Ieqa Swetluv December 13, 2010 at 9:53 PM  

meyh sekodeng belog aku kalo x malu huahua

aTiKa aTeRkaH December 13, 2010 at 10:33 PM  

http://akulaterkahgebang.blogspot.com/...

terima kasih

Miss Fireflies December 13, 2010 at 11:19 PM  

perghh blog aku tadek sial..kuciwa aku..huhu selamat jalan sifu..hahhaa

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 13, 2010 at 11:26 PM  

Si kura: Semalam masa nak add blog kamu dia tulis not detect a feed for this URL.Tapi skrg dah ok kot cuba try tgk.Hehehe.

Ieqa:Hahaha.Memang tak malu pun.

Atika:Ok dah masukkan.Sila belanja makan! Hahaha

Suhada:Ekeleh blog ko dah slalu kot aku masuk.Takkan xde.Ceit!

eizy_noor_izza December 14, 2010 at 1:20 AM  

http://iniblogcikgufiza.blogspot.com

slalu jadi silent reader jer :)

.iN. December 14, 2010 at 2:58 PM  

http://minenonlyparadise.blogspot.com/


hehe :D

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 15, 2010 at 12:05 AM  

Eizy:Dah add cuba tgk.Ooo silent reader ek.Sama macam stalker la hahaha gurau aja.

In:Pun dah add jugak cuba tgk.Kalau takde juga nanti kita btolkan sama-sama dkt kedai makan.Keh Keh.

LIJA BLOGZZZ December 17, 2010 at 9:51 PM  

hi uollzzz...
http://superlijablog.blogspot.com/
do follow me k...
luv ya...

suhaili sulaiman December 27, 2010 at 8:45 AM  

http://suhailisulaiman.blogspot.com/

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP