Thursday, February 11, 2010

Tag dari Innz

Share

Berbekalkan azam dan kecekalan yang tiada tandingan.Aku sanggup korek-selongkar entri si Innz nie sebab baru teringat dia ada suruh buat maksiat apa ntah.

Dah la dia nie rajin update...memang tertanam jauh ke kerak bumi.Nasib baik aku lebih rela selongkar blog dia dari selongkar jurnal-jurnal...hahaha....

"Nyatakan 4 perkara yang anda suka,2 perkara yang anda tak suka,1 perkara pelik tentang diri anda dan 1 perkara menarik tentang diri anda."

4 perkara yang aku suka

  1. Aku suka gila kalo sampai-sampai UiTM jer awek ramai kat bus stop
  2. Aku suka gak kalo bila lalu tue diorang (awek kat bus stop) usha-usha aku
  3. Tambah suka bila ada yang nak melintas jalan sanggup toleh dua kali sebab aku lalu
  4. Rasa cam nak loncat-loncat plak bila ada yang start tegur aku...
2 perkara yang anda tak suka
  1. Tapi aku tak suka bila orang kata aku perasan...walaupun kenyataan...keh...keh...
  2. Dan aku tak suka nak bagitahu part ada yang tegur tue hanyalah dusta semata...
1 perkara pelik tentang aku
  1. Aku pelik kenapa diorang semua taknak pandang aku?
1 perkara menarik tentang aku
  1. Aku tahu jawapannya! Aku tak menarik...Keh...Keh...












p/s:Korang nie takde keje ker baca aku mengarut?

16 comments:

apek February 11, 2010 at 2:15 AM  

aku x keje lg..boley la bace ko ngarot..hahah..

sok ina ade la kat bus stop..loncat2 la ko..kakaka



p/s..aku 1st siot

I n n z February 11, 2010 at 10:14 AM  

haha.
lmbt tggl.
aku en cpt.
ta psl2 je kene selongkar blog aku
;p

pinkiss February 11, 2010 at 10:43 AM  

kehkehkeh.. ngarut je ko nih.

tengku_fir21 February 11, 2010 at 1:15 PM  

haaha
bkn ko tk menarik cume "renek" jer

p/s:kejam tak aku ckp ko renek..
haahhaa

Joyah (bini kepada Kim Hyun Joong haha) February 11, 2010 at 1:30 PM  

wakakakak siott je jwpn ko. Tp klaka haha :p

Nashays February 11, 2010 at 2:27 PM  

huh..nasib bek tau...ekeke

Suhada Razak February 11, 2010 at 2:53 PM  

hhahahaa ape daa...

zetty February 11, 2010 at 6:26 PM  

ko org y perasan....lalala

Ajim February 11, 2010 at 9:48 PM  

mata keranjang

Ervina Razali February 11, 2010 at 11:28 PM  

padia syg nie...

hans February 13, 2010 at 4:46 PM  

rajin ko buat tag weih
kagum aku
kalau aku memang malas giler

Firol February 13, 2010 at 5:28 PM  

sebab free la...hahaha

ieQa sWetLuv February 13, 2010 at 6:29 PM  

amboii..gile awek upenyer ko ni sih3..;p

Afzainizam February 14, 2010 at 3:27 AM  

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…
Mei Tiao Da Jie Xiao Xiang
Mei Ge Ren Di Zhui Li
Jian Mian Di Yi Ju Hua
Jiu Shi Gong Xi Gong Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Di tiap jalan dan lorong
Dari mulut setiap insan
Ayat pertama tika bersua
Adalah tahniah, tahniah
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Dong Tian Yi Dao Jin Tou
Zhe Shi Hao De Xiao Xi
Nuan Nuan De Chuan Fung
Jiu Yao Chue Xin Da Di
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Musim Salju kini berakhir
Sudah pasti khabar gembira
Angin panas musim bunga
Akan menghidupkan dunia kita
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Hao Hao Bing Xue Rong Jie
Yan Kan Mei Hua Tu Rui
Man Man Chang Ye Guo Chu
Ping Dao Yi Sheng Ji Ti
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Salji dingin kini menghilang
Bunga-bunga kian berputik
Malam yang panjang kini berakhir
Kokokan ayam kedengaran sana-sini
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Jin Guo Duo Shao Kun Nan
Jin Li Duo Shao Mo Lian
Duo Shao Xin Er Pan Wang
Pan Wang Chun Tian Di Xiao Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Setelah mengharungi kesusahan
Dengan penuh ketabahan
Kita semua mengharapkan
Keberkatan musim bunga
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

Mohd Fakhrurazi Jamaludin February 14, 2010 at 10:21 AM  

Apek:Hahaha.Ko memang takde keje pun.Wakaka...terloncat aku.

Innz:Tue la...ko selalu update.Tak terkejar aku.

Pinkiss:Hahaha...ok ok nie mesti takde keje baca aku mengarut nie...huhu

Tengku Fir:Hahaha...kuang asam cakap aku renek.Bukan renek la tapi comel.Wakakaka...

Sha:Apasal nama ko panjang btol?

Nashays:Yes yer saya sedar diri...uhuk uhuk...

Suhada:Apa dada?Wakaka

Zetty:Aaaa....tak suka...huhuhu

Ajim:Wah! ko.Video ko masih bersama aku...hahaha

Ervina:Padaiyappa la kamu nie...huhuhu

Hans:Sapa kata aku rajin?Nie ntah zaman bila dia suruh aku buat ntah...baru skrg nak buat.

Firol:Apa yang free?

Ieqa:Ceh...bila masa gila awek.Aku cuma bersikap seperti lelaki normal tanpa hipokrit.

Afzainizam:Errr...gong xi fa cai...

小美冰淇淋Paul May 25, 2010 at 8:54 PM  

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP