Monday, February 22, 2010

Siapa Saiful Bukhari?

Share

Aku baru lepas update status kat Facebook.

Tup! ada sorang komen.Bekas budak sekolah aku.

Aku pun reply komen dia "Apsal muka ko macam Saiful Bukhari ha?"

Tup! dia reply balik "Saiful Bukhari siapa?Member sekolah kita dulu ker?"

Aku speechless...









Entah-entah korang nie pun mesti ada yang tak kenal Saiful Bukhari.Baik mengaku!

19 comments:

apek February 23, 2010 at 12:27 AM  

jwapan die D..muktamad..saye kunci jawapan ini..ahaha

I n n z February 23, 2010 at 12:45 AM  

abeh la ko
pas ni ko plak blogger msk tb afta aduka taruna.

ahahaa !

Miss Fireflies February 23, 2010 at 12:50 AM  

eh aku pun tak knal la.hak3

i.am.belle February 23, 2010 at 1:45 AM  

saiful tu mmg feymes. kalah obama

bruce lee February 23, 2010 at 7:12 AM  

jawapan ak:
E) Kesemua di atas

hahaha ;D

milah hasan February 23, 2010 at 7:49 AM  

sebenarnye ko peminat saiful bukhari eh razi?? ngeh3

shimaa February 23, 2010 at 9:03 AM  

tu la aku pon pelik, siap boleh tny saiful bukhari tu saiful hidayat ke. haha.

tengku_fir21 February 23, 2010 at 5:55 PM  

hahahaa
saya mahu gunakan talian hayat bolehh...

sha89 February 23, 2010 at 9:32 PM  

hahaha sengal la kwn ko tu...msti die bz sgt smpi xde masa tgk tv/baca paper kot hehe :p

ko knl saiful al-yahya? xknl kn?

hikhik2 :p

faz_e February 23, 2010 at 10:01 PM  

haha... Kem salam kat kawan ko tu tau~
Lawak pagi buta.. Btw, aku pon kureng suke ngan pmpn dlm terjah tu~

Ajim February 24, 2010 at 12:23 AM  

Aku pun ada baca komen kat facebook tu.. ko dulu sekolah gay kan?

hanna manSeez February 24, 2010 at 11:25 AM  

aku rase dia bajet raja saiful bahrin kot...haha

Anonymous February 24, 2010 at 9:25 PM  

saiful bukhari tu rakan sepermainan ko ke razi?hahaha...

- eL NiNo™ -

zetty February 25, 2010 at 3:27 PM  

hahaha..kwn ko tue lupe tue..dye cume pikir pasal time sklh jerr...hehehehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin February 26, 2010 at 1:56 AM  

Apek:D apa?D cup?Ker DFZ?Wakaka...

Innz:Hahaha.Aku jadi Teruna Kesepian la.

Miss Fire Extinguisher (Keh...Keh):Selamat berkenalan.Keh...Keh...

Bella:Hahaha.Obama mana main liwat liwat nie.

Salwa:Tahniah! Anda dapat F.Sila repeat.Keh...Keh...

Rasis:Tak elok jatuhkan hukuman camtu.Asal hensem jer gay.Asal hensem jer mesti liwat.Wakakaka

Shima:Hahaha.Saiful Bukhari dan Saiful Hidayat memang sama.Dua-dua mangsa liwat.

Tengku Fir:Ko igt ko Jamal Malek?Takde Takde.Latikha dah mati

Sha:Siapa?Kalo hensem nak jugak kenal kenal.Wakaka.

Faz:Jgn la sampai buta.Pompuan Terjah tue memang annoying.Lagi-lagi dia punya gelak.Mintak selisih dapat bini camtu.

Zaza:Nasib baik dia tak baget Raja Habibatul Zaharah.Wakaka.

Ajim:Aku sekolah agama Jim.Bukan sekolah gay.Harap maklum.

Gjoe:Saiful Bukhari bukan.Kalo Saiful Hidayat yer la.

Zetty:Hahaha.Teori ko mungkin tepat.Memang budak bisnes ah.

fndrocka February 26, 2010 at 7:30 AM  

kawn kau tu study overssea ke

sha89 February 27, 2010 at 3:10 AM  

aku pun xkenal sape saiful al-yahya tu, saje pura2 mcm knl wakakaka :p

Anonymous February 27, 2010 at 8:48 PM  

aku pn rasa die bajet raja shaiful bahrin =P -ibal-

::cinta lea ixora:: March 11, 2010 at 5:24 PM  

ahahahaha...... nak gelak jek.. huhu

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP