Friday, February 26, 2010

Kereta buat pegi pasar dan main golf

Share

Mak aku cakap tak elok mencuri.Ceh! Mak sape plak yang cakap kalo mencuri itu elok kan?

Tapi buat pertama kalinya aku ingkar cakap mak aku.Ecece...pertama kali konon.

Aku dah tercurik gambar-gambar dari sebuah laman web untuk dikongsikan dengan korang.Aku rasa cam rugi jer kalo aku sorang-sorang nikmati gambar tersebut.

So korang boleh lah anggap aku macam Robin Hood yang mencuri untuk membantu orang miskin (yakni korang! miskin pengetahuan).

Berikut adalah beberapa design kereta yang boleh buat korang meleleh air liur.Kalo bawak pegi kedai mamak confirm nak parking depan meja kasi tayang orang ramai.Takleh blah btul orang camtu.



















Nota nak kena kaki:Aku tak tahu nak update apa.Takde idea.Korang layan jer la entri curi nie.

11 comments:

zetty February 26, 2010 at 2:11 AM  

aq dah layan dah..aq suke kete warna itam tue...cantik2...hehehe

apek February 26, 2010 at 4:07 AM  

peugeot itam tue lawa siol..4 scissor door die ngancam sial..macam kancil aku..kakaka

fndrocka February 26, 2010 at 7:27 AM  

U TAK BERSUBAHAT SOAL CURI2 NI.


huhu

Miss Fireflies February 26, 2010 at 9:43 AM  

hak3 nasib baik la aku bukan hardcore nye kete nye fan.hihi ni kire kete ko nk bwk g pasa la nnt ek.bhahaha

yusuf mujahidin ™ February 26, 2010 at 12:33 PM  

kete itam satria neo tu pegi paso best...haha

Ervina Razali February 26, 2010 at 1:37 PM  

sye nk satria neo gak!!!!

suria February 26, 2010 at 2:42 PM  

ape yg ko cube nk buktikan ni????
xnak la bace blog ko lg...

(hahahaha...takut tak dgn ugutan aku?)

Anonymous February 26, 2010 at 3:01 PM  

taste hanjing!!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin February 26, 2010 at 3:01 PM  

Zetty:Ok...so camne?Bila mau booking?

Apek:Eh ada peugeot ker?Tak perasan plak aku.Kancil ko memang mengancam.Ada signal.Ada air-cond.Side mirror leh bengkok.Wakaka.

Fndrocka:Hahaha.Takpe.Aku kasi ko jadi pembantu Robin Hood.

Miss Fire Extinguisher:Tak ramai pompuan yang minat keta.Tapi antara kereta dan beg tangan lagi senang pilih kereta berbanding beg tangan.Tak ah,keta camni aku nak bawak pegi surau jer.Hahaha

Yusuf:Ada Satria Neo ker?Wah,apsl aku tak perasan?

Ervina:Pegi bawak Kenari kamu jer.Hahaha

Suria:Mentang-mentang kereta yang gemuk gemuk takde.Hahaha.

apek February 26, 2010 at 11:28 PM  

ko jgn lupe kancil aku boley di goncang2 ketika dipandu..macam ko wat ari tue..hahaha

Ervina Razali February 28, 2010 at 1:10 AM  

apek: bkn kancil ko je pek..
kancil aku pn dowh..
dye mmg begitu...

razi: tam02..nk nek madu gak!

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP