Sunday, January 23, 2011

Bakal pengganti Shalin Zulkifli : Teknik terbaru yang bakal mengegarkan dunia bowling!

Share

Hari ini aku pergi main bowling dengan budak sekolah aku.Sebenarnya dah lama aku tinggalkan dunia bowling ini.Kali terakhir main masa zaman belajar dekat universiti dulu.

Dulu kalau lima kali berturut-turut dapat strike pun buat muka toya saja.Benda basic kot.Tapi tadi nak dapat satu pun dia punya azab sampai terpelecok tangan nak buat bola spin.Nasib baik tak spin masuk lane sebelah.Kalau jadi memang aku terus lari nyorok dalam tandas sampai Habib ajak balik.

Tapi tadi masa main aku secara tak sengaja terbuat satu skill yang kalau Shalin Zulkifli nampak pun dia kata itu sihir.Boleh bayang tak kalau bola dah masuk longkang pastu terkeluar balik terus strike?Dah toksah merayu dekat aku mintak ajar pasal aku pun tengah kaji lagi hukum Fizik apa nak guna.


Yang penting korang semua (yang main tadi) memang best!



Gambar takde pasal Dayah punya internet lembab.Kelembapan internet dia memang berjadual.Asal ada event yang dia sorang bawak kamera waktu itulah internet dia lambat.Keh! Keh!

16 comments:

ch!natsu January 23, 2011 at 11:11 PM  

sah ada men hembus2 neh.. ngee~

Misshy Innz January 23, 2011 at 11:11 PM  

kau baca surah apa time baling bola boling tuh ?

zetty January 24, 2011 at 12:09 AM  

hebat lahh anda!!!!hahaha..uuuwwwweeekkkkk....hehehe..jgn mrah...

Ieqa Swetluv January 24, 2011 at 12:11 AM  

eleh nak kata ko ni teror la ea?? power la dapat buat gtu?? hoho

~ Kak Azz ~ January 24, 2011 at 12:18 AM  

Hehehe... Okay la tu.. Kiranya mcm satu keajaiban la tu kan..


Internet mmg lemau laa skang ni...

Anonymous January 24, 2011 at 1:02 AM  

Ajib kate bola ko khurafat. Haha

Shima

milah hasan January 24, 2011 at 10:18 AM  

nama pon "tak sengaja".. sah2 la ko tabley ajar org psl ko pon tatau nk buat dgn sengaja.. heh~

lea January 24, 2011 at 12:03 PM  

hahaha. jom lawan!

Hidayah Hanif January 24, 2011 at 12:17 PM  

hahahahaaa..bola khurafat..lol

jap la aku upload nnt gambor bowling..keskeskes..

fYZa January 24, 2011 at 12:35 PM  

aku bukan budak-budak yang boleh ko tipu,,wahahahaha!

fYZa January 24, 2011 at 12:36 PM  

aku bukan budak-budak yang boleh ko tipu,,wahahahaha!

mizz annie January 24, 2011 at 9:50 PM  

ala..nk join men bowlingg..
sedey ak jauh d perantauan nih

tengkorakemas January 25, 2011 at 3:19 PM  

razi..tak sangka aku boleh berjumpa semula korg di dunia blog ni..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin January 25, 2011 at 11:21 PM  

Chinatsu:Hembus nafas la.Keh Keh

Innz:Baca Bismillah jer.Mulakan sesuatu dengan nama Allah.

Zetty:Kau nak ajak lawan ker?Hahahaha

Ieqa:Saya tak kata pape pun.Awak rasa saya power ek?Keh Keh

Kak Azz:Itu bknnya ajaib.Itu namanya nasib baik.Hahaha

Shima:Orang hot mmg ramai dengki.

Rasis:Kau bersikap racist ttg apa-apa yang aku buat kan?Hahaha

Lea:Ilmu dah penuh di dada ker?Hahaha

Dayah:Apa guna kalau 1st frame jer yang hebat.Keh Keh

Fyza:Siapa kata kau budak?Dah macam mak budak jer...wakakaka.

Annie:Batu Pahat takde bowling ker?Hahahaha

Hasrul:Igtkan siapa tadi.Huiyo tengkorak emas.Pelayah.

Hidayah Hanif January 26, 2011 at 9:22 AM  

ahahahaaa...aku tgk hadiah tak menggode tu aku malas nak all out 2nd frame..lol

fana January 26, 2011 at 1:21 PM  

rugi tak record time razi nye turn dengan skill hebat tak hengat tuh!! haha agak2 time tournmnt org wat camtu diorang accept tak??

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP