Sunday, January 24, 2010

Kalaulah Sejarah dan Biologi diajar begini...

Share

Aku dah lama tak post entri berunsurkan pelajaran kan?

Baiklah,untuk hari ini kita akan mulakan dengan pelajaran Sejarah diselitkan juga dengan Biologi.Bersedia semua murid-murid?

Tahukah anda bahawa sebelum perang dunia kedua bermula, Jepun dan China telah terlebih dahulu berperang walaupun mata sama-sama sepet.Maka apabila Jepun menjajah Tanah Melayu, mereka melepaskan dendam terhadap orang China di Tanah Melayu dengan memengal kepala mereka.Gambar-gambar berikut merupakan bukti dendam orang Jepun terhadap China.









(gambar kredit kepada blog AnakCucuNabiAdam)

Lalu China bertindak membalas dendam dengan...

Mengeluarkan barang-barang tiruan Jepun agar ekonomi negara Jepun runtuh






Pelajaran seterusnya...

Tahukah anda kepala yang bercerai dari badan tidak akan mati selagi adanya sambungan ke jantung?


Seorang ahli sains bernama Sergeri Bruyukhonenko telah menjalankan eksperimen gila keatas seekor anjing dimana kepala anjing itu dipisahkan dari badannya tetapi MASIH HIDUP! menggunakan sejenis mesin yang dinamakan Autojektor.

Berikut merupakan penerangan tentang perkara tersebut.




(Sumber dari Oddee)

Jadinya kewujudan hantu Penanggal dapat dibuktikan secara saintifik! Maka lepas nie perempuan mengandung takyah takut lagi dengan hantu penanggal ini.

Hantu Penanggal yang suka hisap darah perempuan mengandung

Jadi murid-murid semua, sekian saja pelajaran untuk hari ini.Semoga berjumpa di lain masa!


22 comments:

vanilla ais January 24, 2010 at 2:55 AM  

saye xkan dtg sekolah. huhu.

profnotetree January 24, 2010 at 3:00 AM  

wah gila r.. dah r bace postni pukul 3 pagi.. hehe..

ムゾンケ光 January 24, 2010 at 3:05 AM  

Huwa... kowaaii... aku takmo belajo sejarah lah macam tu..

::aMaD:: January 24, 2010 at 3:08 AM  

weiii..ape kah gamba2 ituu!
bahaye beb!
takot gua..huhu

apek January 24, 2010 at 3:24 AM  

yeay..ini entry org yg x siap lg proposal master..haha..bongek..

p/s-aku nak try penggal pale ko ley..haha

iyllienaz January 24, 2010 at 4:26 AM  

semua gmbar mencuakkan aku wey..

shimaa January 24, 2010 at 8:31 AM  

gile ah!! huhu.

Suhada Razak January 24, 2010 at 10:32 AM  

euuwwww geliii sioottt...scary gilee pun ye gak..

fndrocka January 24, 2010 at 10:33 AM  

cikgu..saya tak faham.kalau dah potong kepala of course lah dah tak sambung dengan jantung kan kan

may i go to the toilet

Nadzrah January 24, 2010 at 1:41 PM  

fengsan~~

khairul January 24, 2010 at 4:03 PM  

pergh... kesian aku tngok anjin tu...
kalu kepala manusia pun boleh jugak r ... nnt jd mcm cite FUTURAMA... kepala dalam balang...

khairul January 24, 2010 at 4:03 PM  

pergh... kesian aku tngok anjin tu...
kalu kepala manusia pun boleh jugak r ... nnt jd mcm cite FUTURAMA... kepala dalam balang...

cikot January 24, 2010 at 4:40 PM  

terbaek gambar hantu penanggal. mmg x berkelip mata tgk gambar2 tu.

zetty January 24, 2010 at 6:24 PM  

wat aq loya!!!..nk trmuntah..tolonk!!!!...uweekkk...
geli beb...

tengku_fir21 January 25, 2010 at 10:26 AM  

hahaha...
errmm aku suka sejarah tapi bab biology tu amat sukar aku nak faham...

jadi saya ada 1 soalan cikgu bagaimana kita nak kaitkan dgn proposal master cikgu

hahaha...

milah hasan January 25, 2010 at 2:09 PM  

Autojektor kat kedai, 1 bape sen? Teringin pulak nak bela ruse tanpe badan..x pon bele kepale ko..hehehehehe~

Mohd Fakhrurazi Jamaludin January 25, 2010 at 8:28 PM  

Vanilla:Hish...budak nakal nie xnk pegi skoool

Profnotetree:Hahaha.Rilek rilek.Lelaki kena berani.Perempuan kena tabah.

Paan:Ceh ceh padahal ko suka kan?

Amad:Ala gambar kepala.Takde pape.Jangan risau.Ko ada kepala jugak kan?Hahaha

Apek:Aku kikis gigi ko dulu.Keh keh

Illi:Ala ko semua nak cuak.Tengok kucing beranak pun cuak (cakap orang padahal aku pun sama)

Shima:Jadikan sumber ilham buat cupcake.Huhuhu

Suhada:Rilek rilek.Nie zaman jepun.Zaman kita terus potong 14 jer.Lagi ganas.Huhuhu.

Fndrocka:Ntah la.cikgu lagi la tak faham.Takpe,takde orang faham.Kalo tak mesti ramai nak orang nak tukar badan.

Nadz:Aku sambut walaupun berat.

Khai:Hahaha.Futurama.Kelakar kelakar.

Cikot:Jangan wei.Nanti mimpi.

Tengku:Hahaha...mungkin melalui penciptaan alat Autojektor tue.Guna welding sikit sikit

Rasis:Bela la dengan badan-badan sekali.Baru sedap.Hihihi.

zahara sufian February 4, 2010 at 2:59 PM  

ini sangat geli! but thanks anyway

zahara sufian February 4, 2010 at 2:59 PM  

ini sangat geli! but thanks anyway

Emora Valeria February 5, 2010 at 6:30 PM  

menakutkan.kompom tak stdy sejarh dah pastuh

faz_e February 7, 2010 at 2:27 AM  

huh, even xsuke sejarah dapat gak A2 dlm SPM!!
tp klu camnih, xmo ak blajo!!

小美冰淇淋Paul May 25, 2010 at 8:54 PM  

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP