Monday, November 30, 2009

Razi berlakon New Moon?

Share


Semua pompuan nak jadi pontianak dan werewolf gara-gara filem New Moon.Nasib baik tengok Papadom takde plak yang berimpian nak jadi gemuk macam Afdlin Shauki...keh keh.

Sebagai pembuka tirai bicara eloklah aku mulakan dengan satu fakta yang tak semua orang tahu yakni aku bukanlah peminat Twillight.

Maka jatuhlah hukum talak sebagai peminat New Moon.

Tapi agak menakjubkan bilamana aku menonton wayang filem New Moon pada hari pertama ia ditayangkan.

Saat aku menulis ini dah berjuta-juta orang menonton cerita ini,dan berjuta-juta juga duit masuk dalam poket pengarah dye.Maka aku malas la nak mereview cerita ini (alasan malas nak menaip).

Jadi lepas ini Malaysia boleh la pulak buat cerita percintaan antara toyol dengan manusia ker,hantu raya ker atau nak lagi best buat hantu tetek.Aku yakin ramai yang pegi menonton.

Tapi sebenarnya Malaysia dah lama ada cerita pasal percintaan vampire.Cerita Raja Bersiong.Takde sorang kisah pun.Tun Sri Lanang jer sibuk nak riwayat kasi tebal buku sejarah budak tingkatan 3.

p/s:Aku selalu kena gigit pepijat.Agak-agak aku akan bertukar jadi pepijat tak?



5 comments:

tengku_fir21 December 1, 2009 at 1:54 PM  

huhuhu
klu ko berlakon newmoon pecah panggung tue
huhuhu

aminah December 1, 2009 at 6:26 PM  

gambr buruk gile babi...bahu senget seblah..mesti xlaku langsung kat panggung....badan hero berbulu cm hero citer keling

apek December 1, 2009 at 10:08 PM  

haha..perangai ko cam sial..sempat gak ko tgk wyg ek??

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 2, 2009 at 3:19 PM  

Tengku:Kalo kat India...msti dah kne bakar wayang tue...wakaka

Ika:Peh...kutuk aku kaw-kaw punya.Nanti bila aku kutuk dye skit...majuk la...xnk kawan la...ckp aku mainkan perasaan la

Apek:Apsl xsempat plak?...Hahaha

apek December 2, 2009 at 11:57 PM  

balik cpt dol..tgk cite avatar..best sial grafik die

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP