Wednesday, November 4, 2009

Cerita parodi:Oh Malunya...~

Share

Minggu yang telah berlalu kuharungi dengan menjalani peperiksaan Memerhatikan Pemeriksaan Klinikal Berstruktur atau nama pendeknya MPKB (bukan Majlis Perbandaran Kota Bharu ek).Peperiksaan ini ada 6 stesen termasuk stesen komuter dan juga stesen bas dimana setiap pelajar diberikan masa 5 minit untuk habiskan masa kat stesen bas atau komuter untuk ambik exam sejarah,nak menyiasat ker atau nak menguruskan stesen bas itu menjadi stesen bas yang paling maju ala-ala Dubai siap air-cond.Cukup stress kalo masa ambik exam sejarah kat stesen komuter ada makcik mintak tunjuk camne nak beli tiket pegi Seremban.

Bagi membuatkan pembaca muak dan mual,maka cerita lucah ini bermula dimana aku kena buat pemeriksaan payudara kat seorang pesakit lelaki yang memiliki payudara saiz C cup.

Aku tak tahu camne nak buat pemeriksaan payudara maka aku suruh pesakit itu berdiri dan pastu aku ramas-ramas payudara dye sambil terangkan dekat pegawas peperiksaan yang kelihatan macam nak suruh aku ramas payudara dye pulak lepas nie.Oh,lupa nak bagitahu...dari pesakit sampai la ke pengawas semuanya adalah lelaki...takde perempuan yang terlibat dalam cerita ini.

"Secara umumnya,payudara ada dua dan sepatutnya kedua-duanya mestila sama aras.Tetapi untuk payudara belah kiri ini pesakit ini lebih meloyot berbanding payudara belah kanan...bla bla bla...takde bukti parut yang pesakit pernah buat breast implent,bengkak-bengkak dan....(malas la nak type...korang bukan faham pun)

"Ok.Bagus.Seterusnya..?"tanya pengawas peperiksaan itu sambil meramas-ramas payudaranya sendiri dan buat muka mengoda kat aku.

"Seterusnya, sye nak mulakan dengan menjilat payudara pesakit" sambil mata aku mengerling bulu-bulu yang tumbuh disekeliling putingnya.

"Kanan (pejadahnya tetiba kanan).Ok so camne kamu nak jilat?"

"Sye akan rasa jika ada rasa masin,masam atau pahit disepanjang payudara membawa sehingga ke ketiak pesakit"...peh,mesti masin kat ketiak pesakit.

"Ok,kamu nak start dari mana?" tanya pegawas pemeriksaan sambil membuka butang bajunya dan membuat muka nakal.

Sambil aku jilat-jilat payudara pesakit itu aku explain la sekali, "...start dari puting dye membawa ke bahu dye ada rasa masin dan pahit bercampur yang mungkin disebabkan oleh pesakit tidak mandi lagi..." aku tengah syok jilat sampai aku langsung tak sedar posisi aku masa tu sampailah examiner tu sendiri bagitahu...

"Kenapa kamu jilat dye punya payudara saja sedangkan kamu boleh jilat payudara sye juga...?"

Err...masa tu baru aku sedar yang aku tengah menjilat sambil berdiri dengan susah-payah sedangkan aku boleh jilat payudara pengawas peperiksaan yang lebih rendah dari aku.Patutlah aku dah rasa macam sesuatu salah (terjemahan dari something wrong) je tadi!

Aku perasan pengawas peperiksaan itu dah mula bukak bajunya after dye tegur aku.Adeh.Gelinya...

"Eheh,pakcik duduk ye..."aku suruh pengawas peperiksaan tu duduk sambil control2 geli lalu meneruskan menjilat payudara pengawas peperiksaan dengan muka selambe...


Ye,setelah habis exams menjilat barulah aku sedar yang...














AKU BUKAN GAY NAK JILAT PAYUDARA LELAKI!!!











...hmm atau, pengawas peperiksaan tu yang gay?








Betol.Betol. Aku rasa pengawas peperiksaan tu yang gay. Huhu...

p/s:Untuk cerita original,klik sini

14 comments:

tengku_fir21 November 4, 2009 at 5:09 PM  

hahaha
malu nyerrr

Najlaa Raihana November 4, 2009 at 5:09 PM  

bodow ahhh...!

p/s ko terase ek entry aku ada kaitan dengan unsur 'pendek'...? ceh!

Anonymous November 4, 2009 at 5:16 PM  

kreatif syiot...nice²....wakakak..
(ak ketawa sampai menitiskan air mata)..

- eL NiNo™ -

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 4, 2009 at 7:16 PM  

Tengku Fir:Per yg ko malu?

Najlaa:Spe yg bodo?Aku xheran pun jd pendek.

Gjoe:Yg bwh menangis gak x?huhuhu

Ervina Razali November 4, 2009 at 8:30 PM  

huhuhu...
ngek la cite nie...
t'senyum sensorg d buat nye tp bkn gile tau!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 5, 2009 at 12:08 AM  

tersenyum sbb cerita or sebab penulis cerita?

Nashays November 6, 2009 at 11:24 AM  

Ingatkan aper tadi...mn tau kut2 bangla atau nepalese yang menjadi mangsa lo..saspen saspen

zetty November 8, 2009 at 4:42 PM  

cite pe nie...adooiiii...lawak pastu ad unsur geli sikit....hahaha..bgus2...

I n n z November 8, 2009 at 5:58 PM  

aku tanak phm.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 10, 2009 at 1:12 AM  

Nashays:Apsal bangla?...Peh...

Zetty:Ini cite parodi,mcm spoof...ala...macam Scary Movie

Innz:Huhuhu...xpe...ko bdk 2x lagi...

nor rahayu ngatirin November 10, 2009 at 5:57 PM  

cite mengarut gilaaa!!

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 10, 2009 at 9:53 PM  

itu cite parodi la cik ayu...mcm cite scary movie tue...spoof...

apek December 1, 2009 at 10:24 PM  

hahaha..muntah sial bace cite ko

Let it Be May 26, 2015 at 6:20 AM  

kalo perempuan punya mesti syok dia punya bau dan rasa

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP