Monday, November 23, 2009

Sedap ker daging babi tue?

Share

Aku bukan nak hina Gelang Patah tapi aku rse Kuala Perlis lagi maju kot.

Punya la banyak kedai,pencuci muka Nivea pun xde.

Maka fakta-fakta diatas dijadikan alasan untuk aku pegi Jusco Bukit Indah untuk membeli kelengkapan berhias agar kelihatan macam Aaron Aziz.Keh Keh...

Pukul 8.30 malam,aku bersama Khai membelah lebuhraya menuju ke Jusco Bukit Indah semata-mata nak beli ubat gigi Zact Smokers sebab aku hisap rokok dan taknak gigi jadi karat,pencuci muka Nivea yang akan menyebabkan muka jadi macam Aaron Aziz dan juga wax rambut yang boleh buat rambut jadi macam Super Saiya.

Maka sebab aku malas nak taip perkara-perkara keji yang kami lakukan di Jusco itu jadi aku skip trus ke waktu makan.

Kitaorang makan kat food court jer sebab dah hujung bulan (kalo awal bulan,jangan harap nak makan makanan harga bawah RM10).Aku order nasi goreng ayam goreng bersama nescafe ais manakala Khai order nasi putih daging black pepper bersama milk shake kot.

Dimulai dengan Bismillah,kami pun menjamu juadah.

Tiba-tiba Khai bersuara "Eh,apsal daging nie kaler putih ek?"

"Ko beli kat kedai yang mana?"

"Tue" sambil tunjuk kearah kedai makan masakan ala-ala cina.

Dan kami pun berpandangan......

BABI!!




Khai cuba samak/sertu usus dye dengan makan tanah.Sian dye.

Amacam?Sedap tak?Keh Keh...



10 comments:

suria November 23, 2009 at 9:12 AM  

aaron aziz pkai loreal la..
abg khai : sedap tak babi tu?
kembang tekak aku bce entri ko ni!
raziiiiiiii..mulut abg khai pon kene samak gak...

☺[ai][sUmi]☺Chan November 23, 2009 at 10:10 AM  

huuu~ cane leh salah termakan vavi pulak nih..? adeyh.. len kali kena hati2..

I n n z November 23, 2009 at 11:24 AM  

euww
bek mkn kat uma je ouh
;p

cikot November 23, 2009 at 1:53 PM  

aku baru lepas lunch n baca entry nie .. aduyai .. rasa daging masak merah tadi macam nak terkeluar je ..

mizz annie November 23, 2009 at 11:03 PM  

betul ke mkn b***i?
sedeynye..

tengku_fir21 November 24, 2009 at 8:04 AM  

huhuhu..lamer tk update...
hahaha
agak mengejutkatkan...

atreyu strange November 25, 2009 at 11:07 AM  

daging babi putih ke???

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 30, 2009 at 12:07 AM  

Suria:Yer ker?Ala...sme jer la

Aisumi:Bukan babi kot.Sje jer nak nyakat dye.Huhuhu...

Innz:Btol 2x...makan kat rumah free...huhuhu

Cikot:Hahaha...lek ar.Xjantan la

Annie:Xla...dye lempang budak jer.Keh keh

Tengku:Rilek 2x jgn terkjut sgt

Atreyu:Ntah la.Xpernah makan plak.Huhuhu

apek December 1, 2009 at 10:14 PM  

babi xpe..kalo ha***ng camne..makan sedara woooo..wakaka

Anonymous February 26, 2010 at 7:00 PM  

Babi dlm gambar tu la paling sedap.. percayalah :D

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP