Monday, April 6, 2009

Ahh...batinku terseksa!

Share

Owh lamanya sudah aku x menjenguk blog aku ini...(aku jenguk gak tp xde mse nak update).

Minggu nie adalah minggu yang sangat-sangat-sangat bz.Ini semua gara-gara tarikh penghantaran draf report FYP.Nasib baik mse penghantaran ditangguhkan...adala sikit-sikit lagi nak edit.

So basically,minggu nie xde pape yang menarik kecuali taip report,taip report dan taip report lagi...makan depan komputer...tido depan komputer...nasib baik x 'memerut' depan komputer.Then,baru jer nak ber happy-happy...ada plak program 7 Pillars.Program tersebut adalah satu program wajib bagi universiti kitaorang bagi melayakkan grade selain memenuhi syarat lain.

Program yang bermula pukul 8.30 pagi smpi 6.30 petang tue betul-betul menyeksa aku.Sakit bontot asyik duduk jer...rasa cam kne liwat pun ada (hahaha...xpernah plak aku kne liwat).Tapi yang bestnya...aku boleh tgk awek yang sangat banyak...hahaha...best...best...segar sikit mata aku dari menghadap komputer jer.

Lagi nak cite apa ek?...Hmm...ok...skrg nie aku ada masalah baru.Aku xleh tido malam...skrg nie pukul 5.30 pagi dan aku masih xtido lagi.Ini smua sebab mse taip report tue...aku mana tido...kiranya seminggu la aku xtido malam...(siang tido la tapi kurang 3 jam).Xkan nak aku telan pil tido kot.Memang agak bosan la xtido malam nie kalo xde keje nak buat...nasib baik banyak movie yang di share oleh manusia di Kg.Wai ini.So,sesapa ada penyelesaian kepada masalah aku nie...boleh la berkongsi dengan meninggalkan komen.

5 comments:

apek April 7, 2009 at 8:17 PM  

aku terseksa gak..tolong2

. : n i s a : . April 7, 2009 at 10:45 PM  

besela 2 sindrom utk fnl sem student.hee..

Ervina Razali April 10, 2009 at 5:09 AM  

org gila!
hahaha

nenek™ April 11, 2009 at 3:45 PM  

aku ske tgk ko tseksa..hahaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 11, 2009 at 7:49 PM  

Apek:Ko budget,ko xbuat FYP ko boleh bersenang-lenang...aku tetap nak seksa ko gak

Nisa:Btul 2x

Ervina:Ko la org gila

Nenek:Eh,hidup lg...ingatkan dah kebumi...

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP