Monday, February 16, 2009

Bahaya chatting!

Share




Pernah x korang chatting, pastu orang yang korang chatting tue borak lucah-lucah?...Huhuhu.Aku dah terkena! Berikut adalah hasil chatting aku dengan orang tue...

[7:44:22 PM] Rozie Mahri says: u nie dah ada awek tapi hubungan u serius tak?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:44:37 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: serius ler...nape?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:45:10 PM] Rozie Mahri says: serius mcmana tu?dah tido sama ke?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:45:16 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: lor...
[7:45:21 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xde la smpi cmtu
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:46:48 PM] Rozie Mahri says: ape la..awk ni..i ni dah clash ngan bfren 3 thn lps pun i pernah tido tau..
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:47:10 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: lor...
[7:47:14 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: npe clash?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:48:51 PM] Rozie Mahri says: i tak tahan nafsu dia kuat sgt.i pun kuat tapi tak lah seteruk mcm dia.
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:49:15 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: owh
[7:49:21 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: sehari bpe kali?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:50:20 PM] Rozie Mahri says: 5 kali..siap pancut dalam lagi..
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:50:50 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: huish...
[7:50:54 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xpregnant ker?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:53:04 PM] Rozie Mahri says: i tau la nak buat mcmana?i suka pancut dalam sedap.u pun mesti suka pancut dalam kan?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:53:14 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: ha?
[7:53:19 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: mne sye tahu
[7:53:25 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: sye xprnh buat
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:53:59 PM] Rozie Mahri says: skrg pun i klu i tak tahan i jolok ngan jari i jer..nak wat mcamana kan?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:54:09 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: lor...
[7:54:14 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: nape xkahwin jer?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:54:35 PM] Rozie Mahri says: malas la wak..tak terfikir lagi..nak enjoy..dulu
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:54:51 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: lor...
[7:55:09 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: habis cdg nak kahwinnya ble?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:55:32 PM] Rozie Mahri says: tak tau lagi..nape u suruh i kahwin?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:56:09 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: habis tue...xkan nak wat cmtu jer
[7:56:17 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: huhuhu
[7:56:27 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xtakut ker kne aids?
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:57:04 PM] Rozie Mahri says: mana la ada kena aids mcm tu..jgn fikir buat mcm tu dapat aids..
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:57:52 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: owh...ek
[7:58:01 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: tp kan...
[7:58:11 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: sye xbiasa la wat keje-keje cmtu
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:58:11 PM] Rozie Mahri says: lain la klu i main tukar tukar ngan lelaki baru la peratus dapat aids tu ada
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:58:18 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: huhuhuhu
[7:58:36 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xpela wak...sye nak g smbhyg la
[7:58:54 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: bubye
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:58:56 PM] Rozie Mahri says: k la..mlm krg u layan i k..
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:59:04 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xnk...xnk
[7:59:07 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: hahaha
------------------------------------------------------------------------------------------------
[7:59:41 PM] Rozie Mahri says: asal.?takut ek?
[7:59:51 PM] Rozie Mahri says: bukan nya luak pun.
------------------------------------------------------------------------------------------------
[8:00:06 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xpela...
[8:00:20 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: tima kasih jer
------------------------------------------------------------------------------------------------
[8:01:06 PM] Rozie Mahri says: betul ni? jgn nyesal tau..
------------------------------------------------------------------------------------------------
[8:01:38 PM] Mohd Fakhrurazi Jamaludin says: xpe...xpe

Lpas jer chat, aku trus block user...hehehe...jahat-jahat aku pun, ada batasnya jugak!




14 comments:

Ajim February 17, 2009 at 12:06 AM  

ko chat dgn pompuan ke atau bapuk sebenarnya ni? Budak2 umah kita kata yg chat dgn ko tu ialah bapuk.

apek February 17, 2009 at 12:33 AM  

btul jim..layan bapok seyh mamat nie..abes la..bahye..da la romate aku..siak la..

Anonymous February 17, 2009 at 1:35 AM  

ahaha....razi2..xcukup2 ke bapok kuale yg ade nih??kih3....
-eL NiNo-

qishie February 17, 2009 at 1:52 AM  

erk..
bahaya betol...
ahaha..tp serius ke org tu bapok?

^coco^ February 17, 2009 at 11:10 AM  

seramnye..geli..

Anonymous February 17, 2009 at 3:06 PM  

haih razi2~nampak sgt dh edit chat ni..ntah2 u yg suke sexchat mlm2 then copy paste yg edited version kt blog so that sume org igt ko baik..dh la..xpyah la puji diri sendiri..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin February 17, 2009 at 3:13 PM  

Ajim:Aku rse bapok...hahaha

Apek:Aku xlayan ok?...

Gjoe:bapok kuale yg ade nih??kih3....(nape ayat dye mcm dye salah seorang bapok?)

Qishie:Don't know...huhuhu

De:Aku lagi seram

Anonymous:Meh cni jumpa aku...aku tunjuk Skype History...for sure aku xleh edit kan kalo kat history...lagipun,ble mse aku kata aku baik?

myatiqah February 18, 2009 at 12:09 AM  

haha..sungguh xbertapis..kanak² bwh 18thn perlu dptkn kbenaran..
aku da 23

the-only-Alyaa.Jamaludin February 18, 2009 at 9:16 PM  

euwwww, kau keji along.

nur nabil March 8, 2009 at 6:17 AM  

bahaya btul chat dgn org cam gitu

AzA CheN March 8, 2009 at 11:38 AM  

euuuu jijik nye malay chat psal sex.. haha bgus2 ko dah block, aku pun penah gak dpt guy (steamywebcam) request as a friend.. tp jijik tul ngn profile pic dia.. aku tgk terus aku block!
Hakktuii!! terus tak selera aku nk mkn ritu..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin March 8, 2009 at 3:23 PM  

Atiqah:Kebenaran itu biasanya pahit

Yaya:Apsal Along plak yang keji?

Nurnabil:Lagi bahaya kalo pegi berjumpa

Aza:Hahaha...better block jer la...amalkan internet sihat...

wadefuk June 3, 2009 at 6:32 PM  

orang sangap pancing jantn....sllu ny laki je yg kuar perbualan2 blue..aku suspek dia ni pmpn....bukn nyah....

Mohd Fakhrurazi Jamaludin June 15, 2009 at 2:13 AM  

Owh...terima kasih sbb backup aku.Hahaha

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP