Saturday, December 20, 2008

Cinta

Share

Ble aku nak tido jer...baru la idea tue nak datang untuk update blog nie...tue sebab hampir setiap malam aku tido lewat (alasan...)

Aku tetiba teringat kat perempuan yang mula-mula aku minat.Mse aku kat nurseri (apa ek jadi kat minah tue?...bohsia kot...kehkehkeh).Aku dihantar ke nurseri oleh ibubapa aku sbb aku kecik lg mse tue.Mse tue kteorang duduk Kuantan.

Aku sbnrnya dah xingat sangat pun...benda tue dah sangat lama...kalo simpan dalam komputer pun mesti file tue dah corrupt...so secara tidak langsungnya...cite ini akan ada unsur tokok-tambah (aku dah warning awal-awal...kalo xnk kne tipu jgn bce...ok?).

Aku dah lupa sebab apa aku minat dye...kalo xsilap aku sebab rambut dye yang cute kot.Kulit dye hitam manis (Actually aku xtahu pun manis ker x...kalo negro tue,hitam pahit la ek?).Pastu dye slalu senyum kat aku.


Gambar aku mse kecik-kecik dengan adik aku...

Disebabkan aku kecik lg mse tue...so aku pun xtahu nak watpe untuk express feeling aku kat dye.Tapi naluri sebagai lelaki yang ingin menjadikan wanita yang disukainya sebagai isteri tue dah memang ada dalam diri aku sejak kecik lg...so korang nak tahu x aku wtpe?...hehehe....kalo aku main kahwin-kahwin jer,aku msti nak dye jadi bini aku...(hikhikhik...kecik-kecik dah gatal)

Tak lama lepas tue aku pindah balik Selangor...aku pun xtahu apa jadi kat dye (Agak-agak dye ingat x kat aku lg?).Oppss...lupa plak nak bgtahu...nama budak tue Fatin (disini ada unsur tokok-tambah).

Then,mse aku darjah 3...aku minat kat sorang budak pompuan nie.Sebab aku minat...hmm...mse tue dye la budak pompuan paling pendiam kat dalam klass tue...plus muka dye agak lembut (sesuai dengan perwatakan aku yang ganas...wahahaha...).

Aku ada skali cakap kat member aku...nnt besar aku nak kahwin dengan budak pompuan tue.Punyala mulut tempayan member aku tue...(smpi skrg kebanyakan member aku mulut tempayan)...dye pegi bgtahu budak pompuan tue.Hish...bongok btul (ini pun salah satu kriteria member aku smpi skrg).Pastu korang nak tau x apa pompuan tue cakap?...Hmm...dye cakap...

"Xhingin aku"

...hahaha...untuk pertama kalinya aku kne rejek.Damn! sedih gak.

Hmm...nama dye spe ek...hmmm (berfikir sejenak)...ha! nama dye Nadia Ahmad Zainal (actually Ahmad Zainal tue nama bapak dye...).Kepada Nadia,jika anda sedang bce post nie...sila response...hakhakhak.

Tapi itu semua cite dulu...bak kata orang,'Cinta Monyet' (kalo mse sekolah bercinta dinamakan 'Cinta Monyet'...mse kecik dinamakan cinta apa ek?).

Sekarang nie aku hanya cinta seorang saja...iaitu Nur Ervina Binti Razali...(termasuk la beberapa orang pompuan lain...aku kan pencinta wanita...wakaka...gurau jer...nnt ada orang ugut nak rabakkan teddy bear).


Minah nie sakit pinggang kot...senget-senget padia

Jadi...
Siapa jodoh anda?

~Merebut cinta lebih susah daripada cinta direbut...apa aku merepek nie?~


11 comments:

I Am Marat13 December 20, 2008 at 5:13 AM  

oi singgah putrajaya bukan nk singgah umah aku pun

Najlaa Raihana December 20, 2008 at 5:15 AM  

oih..ko ade blog yg aktif rupenye..! cehh, baru prsan sbb ade trackback masuk blog aku...

aku dulu pon ade gak pegi nurseri...mase aku darjah 3. tumpang makan minum je la b4 petang tu pegi sekolah agama. tapi citer aku lain lak. ingat nurseri, ingat budak kecik pervert sekor nih!

budak nih 6 tahun, aku time tuh 9 tahun ar. ade satu hari tuh, aku tgh duduk tgk tv, tetibe budak ni dtg dekat kat aku. aku pelik ar. tetibe budak tuh dtg dekat lagi dekat..muka ala2 gatal jek....pastuh....die selak kain skolah aku!! macam $%^&^%$$!!!

semgnye aku sgt skeptical bile dgr prkataan nurseri nih...huh!

ervinarazali December 20, 2008 at 8:54 AM  

waa...nape ltk pic yg tu...?
sje sabotaj nie...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 20, 2008 at 9:21 AM  

Kepada Naqqib
-Umah ko kat Putrajaya ker skrg?Pastu kalo aku singgah pun nak melawat spe?Bapak ko?

Kepada Najlaa
-Ala,dye nak gurau jer tue.Nape ko xserkup jer dye dengan kain sekolah ko tue?...Pastu main tarik-tarik...

Kepada Ervina
-Sabotaj apa?

ervinarazali December 20, 2008 at 1:11 PM  

yela ltk pic yg cm nk patah pnggang tu..
sabotaj la tu...

Tulip December 21, 2008 at 10:55 AM  

amboilaa student2 ni...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 21, 2008 at 5:40 PM  

Aiyak...Puan Bibi...hehehe

fykaa December 22, 2008 at 2:13 PM  

oh, abg alya ni klaka jugak ek?
haha kalo tgk muke mcm garang je.
tp kalo da adk bradik ngn alya tu mst klaka la. hehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 22, 2008 at 11:50 PM  

Hish...mana ada garang...baik,peramah,pemurah,suka tolong orang lagi-lagi perempuan...

I Am Marat13 December 23, 2008 at 2:04 AM  

kecik2 dh gatal dh besar apatah lagi.nasib baik ko x gay kan?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin December 23, 2008 at 3:07 AM  

Hakhak...aku xterlibat dengan gay...tapi ramai kawan aku yang terlibat...

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP