Saturday, April 30, 2011

Sai Baba

Share

Dengar cerita Sai Baba dah mati jadi ramai pengikut dia terumbang-ambing tiada pemimpin.


Korang tahu siapa Sai Baba?

Bukan Baba dan Nyonya la.

Sai Baba dalam agama Hindu dianggap sebagai jelmaan tuhan dalam rupa manusia.Kononnya dia boleh keluarkan susu dari jari-jarinya tapi aku tengok bersepah jer video membongkarkan penipuannya di Youtube.

Jadi berbalik kepada tadi,ramai pengikut dia seperti hilang arah tujuan akibat kematian Sai Baba.

Oleh itu aku mencadangkan agar semua pengikut dia ramai-ramai buka satu akaun Blogspot dan klik 'Follow' dekat blog aku.

Tugas mereka hari-hari cuma klik iklan Nuffnang dekat blog aku saja.

Mudah bukan?Takyah nak melutut-lutut cium kaki jilat ibu jari kaki aku.


6 comments:

Misshy Innz April 30, 2011 at 1:55 AM  

strategi nampak .
nak kumpul duet kawen ke bro ;p

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 30, 2011 at 1:59 AM  

a'ah...short lg 5 ribu.klik la wei 1000 kali sehari.hahaha

suria April 30, 2011 at 3:03 AM  

asal ko tak ckp short 10k je terus?

shogunn_general April 30, 2011 at 4:02 AM  

apsal ko like entry ko sendiri ni

lea May 1, 2011 at 12:42 AM  

mampu ke kutip 5k hanya klik klik

Ajim May 1, 2011 at 12:56 AM  

Jual satria neo kau...ada surplus lagi duit.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP