Wednesday, April 27, 2011

Chicken Dance

Share

Minggu lepas aku ada kursus cara berfikir di luar kotak.


Dan semalam aku cuti jadi baru hari ini aku dapat tahu yang aku kena bagi briefing pada staf-staf lain esok.

Masalahnya aku nak briefing apa?

Takkan nak ajar mereka menari 'chicken dance' kot.

Dah itu aje yang aku ingat.

Haih! Bala...Bala...


5 comments:

Siti Nadzirah Zakariah April 27, 2011 at 11:21 PM  

ok lah tu.
mesti comel nanti masa joget.
hehe XD

~ Cik Azz ~ April 28, 2011 at 8:16 AM  

Hakhakhak....

okay la tu... ada jugak benda nak diajar...

DuniakuAbstrak April 28, 2011 at 8:58 AM  

inilah masanya kau nak pamerkan bakat terpendam kau

luckylizan April 28, 2011 at 9:57 AM  

ajak dorang senam2 kat luar kelas..tarik napas....lepas..tarik napas....lepas..

Mohd Fakhrurazi Jamaludin April 30, 2011 at 2:02 AM  

siti:mana u tahu i comel nie...hik hik

cik azz:hurm,baik ajar diorang poco-poco...hahaha

duniakuabstrak:bakat terpendam aku sebenarnya menyanyi.saja takmau join apa-apa program sebab bakat dah terpendam.

luckylizan:err...kelas takde.yang ada bilik meeting aje.

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP