Tuesday, April 24, 2012

Monday Blur

Share

Macam biasa hari Isnin memang semangat bekerja itu masih pada tahap minimum.Tapi bagi aku,hari Isnin adalah hari paling sibuk sebab semua customer call tanya barang dah siap ker belum macam dia tak tahu bangla pun Ahad cuti.

Disebabkan masih blur dan panggilan bertalu-talu,aku jadi pening nak jawab mana satu dulu.

Aku pakai dua handphone habis kalau dah sekali dua-dua berbunyi aku nak jawab mana satu?

Tengah kelam-kabut, tiba-tiba bos datang tanya quotation hari itu dah ada jawapan ker belum.

Terus aku abaikan semua panggilan dan buat ikut arahan bos.

Lantas aku capai quotation yang dimaksudkan terus mendail nombor yang tertera pada quotation,nombor ofis.

"Hello, siapa nie?" tanya aku
"Ini Tan,u nak cakap dengan siapa?"

Sekali terdail nombor company sendiri la pulak,lagi best bos aku pulak yang angkat.

Secara spontan terus aku jawab "Sorry wrong number" sambil letak telefon.

Dalam bilik aku tengok bos buat muka berkerut sambil pandang telefon.

"Nasib baik kau tak cam suara aku" kata aku dalam hati sambil dail nombor yang betul.

4 comments:

Aisumi Chan Kawa'i April 24, 2012 at 9:35 AM  

hahahahaa...

tengku_fir21 April 24, 2012 at 11:49 PM  

hahaha..pergh..gila kentang lah!

Anonymous December 20, 2012 at 10:14 AM  

Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome,

nice written and include approximately all important infos.
I would

like to look more posts like this .
Review my homepage - gaga

Anonymous December 21, 2012 at 6:53 AM  

Keep working ,fantastic job!
Feel free to visit my blog ; www.Catralproperty.Net

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP