Wednesday, November 2, 2011

Memang tak ada lelaki seseksi aku...hotak kau!

Share

Aku tak pasti masih ada yang sudi baca blog ini lagi atau tidak tapi kalau anda sedang membaca ayat ini maka aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak.Kalau sudi komen Razi hensem atau berbaur pujian lain nanti aku bagi satu ciuman.Ciuman dimana itu nanti aku yang tentukan...keh! keh!


Adapun sepurnama lalu aku telah jauh mengembara dari seluruh pelosok laman sesawang bagi mencari formula-formula yang betul dalam penulisan blog tapi biasanya mesti terhenti di blog-blog cerita malam pertama.Yang dah bermalam pertama kali ke-7 pun banyak.

Macam gampang tak ayat aku di atas?Itulah padah dah lama tak menulis blog.Jangan amalkan!

Aku cuma nak bagitahu bulan 12 nanti lebih kurang tengah bulan aku nak kahwin.Gadis-gadis sekalian jangan bersedih,nanti abang Razi nyanyi lagu Alif Satar-Lelaki Seperti Aku....memang tak ada lelaki seseksi aku....auuwww!

Jadi aku nak jemput korang semua tapi takmau bagi kad,boleh gitu? Hahaha....

Ala datang sajalah.Apa ada hal.Nanti aku scan kad kahwin.Korang print sendiri.Bak kata orang,nak seribu daya,taknak seribu dalih.

Tak sabar nak update cerita malam pertama...ahaks! 

Ok bye!





10 comments:

kusiberjalan November 2, 2011 at 9:17 PM  

wah!! abang beso dah nk kahwwenlah...congrate!!!! huhuhuhuu

Miss Fireflies November 2, 2011 at 9:42 PM  

geli aku dengan ahaks kau.haha

yusuf mujahidin ™ November 2, 2011 at 10:18 PM  

lepas kawen kena ikat la nampaknya..


kehkehkeh~

tengku_fir21 November 3, 2011 at 7:22 AM  

pastikan perut kau tak buncit lepas kahwin

~ Cik Azz ~ November 3, 2011 at 6:45 PM  

Selamat pengantin baru untuk korang berdua...

Berhati2 ketika memandu... kehkehkeh...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin November 3, 2011 at 11:06 PM  

kusi:apsal abang beso?hahaha

miss:eleh kono geli padahal suka...keh keh

yusuf:ikat kat katil.ahaks!

tengku:buncit la baru seksi.hahaha

cik azz:belum kahwin lg.bakal...huhuhu

Ri November 3, 2011 at 11:31 PM  

congrats!
moga berkekalan dlm sihat slmt sejahtera dunia akhirat.
aamiin

Miss Shizu November 6, 2011 at 8:01 PM  

aku nak kad.takde kad takde hadiah..hahaha

warx.hensem November 8, 2011 at 9:21 PM  

Razi kacak..

Ok, ciuman tu ko tentukanla kat mana2 pon..muahaha

Farah Harris January 6, 2012 at 2:43 PM  

hi... nice blog u got here. interesting! :D do visit my blog kalau sudi..

farahharris.blogspot.com

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP