Saturday, September 12, 2009

Selamat Hari Raya...

Share

Di hari raya...terkenang daku kepada sidia...lalala~ (sila sambung sendiri...jadahnya nak aku nyanyi sampai habis)

Hai kengkawan.Bertemu kembali kapan kita setelah lama aku pergi membawa diri.Uik,apsl ada kapan-kapan nie...dah mcm indon...pengaruh rakan sebaya

Ok...skrg nie dah dekat sebulan aku training kat JB.Aku dah mula biasa dengan persekitarannya,orang-orangnya dan kawan-kawannya.

Raya pun dah dekat...jadi aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua rakan-rakan yang sudi membaca blog ini.

Disini juga ingin diberitahu...aku takkan balik untuk raya kali ini...raya ke-3 aku dah start keje.Bos suruh cuti pun aku xnk.Keh keh...

Tapi aku akan balik pada 1hb.Jadi sila buat tempahan awal yer jika nak ajak dating,lepak or nak jemput aku rumah terbuka.

Ok 2x dah 2x....cina CC nie dah bising...chiow.

p/s:Nanti balik aku citekan sikit pengalaman-pengalaman manis,pahit dan juga 'stim'...hihihi...

13 comments:

Webmaster@Echam September 12, 2009 at 6:23 PM  

Razi,
Selamat Hari Raya.. Lama ko hilang...

Anonymous September 13, 2009 at 7:35 AM  

haha...jadik org la kau razi oii...
"Selamat Hari Raya" utk kau gak beb...alang² ko x balik raye...moh nnt kite beraye kat JB ngn ijat si penganggur Kota....

- eL NiNo™ -

iyllienaz September 13, 2009 at 12:44 PM  

selamat hari raya..
lambat ko balik raya wey...1hb aku da abes cuti dah..

Ajim September 13, 2009 at 2:47 PM  

Story la kat aku. Aku nak dengar pengalaman pahit ko je.. yg manis dgn 'stim' aku tak nak dengar..

mizz annie September 13, 2009 at 10:20 PM  

lame ko xberbelog..
br ak phm, bz dgn rakan2 sekerja rupenye..haha..
slmt hari raye weh..

Anonymous September 16, 2009 at 11:00 AM  

jd ke ko blk Bangladesh ngan klan² ko raye nih Z??
haha..

enbeskot..

mON September 17, 2009 at 9:58 AM  

Ak tempah kkao 2hb malam kat Bistro Sek18..Pengalaman 'stim' tu prepare bulu.Wa nak denga..X tahan beb~

jalak lenteng September 18, 2009 at 3:36 PM  

weh bulu..selamat hari raya ehh..maap zahir batin..kim salam apek skali..

pemikir jalanan September 22, 2009 at 6:04 PM  

assalamualaikum bro.... amacam raya ni??? best tak?
kirim salam tau ngan member2 FLEX.... terutama skali kat budak2 END PACK.. huhuhu, nanti kalau aku sampai perlis.. aku sampaikan perkhabaran aku melaui blog aku yg tercenta.... wei, hang ader pengalaman stim erk, ni mesti kat kilang2 tu .. ngan bangla, hehehhe

Ervina Razali September 28, 2009 at 1:29 PM  

kamu d tag!

[x]mint[x] September 30, 2009 at 4:32 AM  

hahha..
slamat hari raya :)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin October 4, 2009 at 11:04 AM  

Echam:Selamat hari raya jugak!

Gjoe:Jom la ajak aku raya rumah ko.

Illi:Selamat hari raya...apa kne mengena 1hb dengan ko dah balik?

Ajim:Hahaha...macam aku baru kenal ko.Xpe 2x...nanti aku citekan.

Annie:Ceh...apa rakan 2x sekerja?Selamat hari raya jugak...

Zul:Hahaha...sengal! Eh,ko dah ada blog ek?

Mon:Poyo la ko.Bz jer...lupa akhirat sungguh.

Emir:Selamat hari raya.Apek dah lme cabut la weyh.

Kamal:Hahaha...selamat hari raya juga.Semoga ko berjaya dalam pengurusan ternakan babi organik tue.Nanti dah kaya janagan lupa aku.Keh keh

Ervina:Owh...terkejutnya sye!

Mint:Selamat hari raya jugak!

小美冰淇淋Paul May 25, 2010 at 8:54 PM  

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

  © Blogger template 'A Click Apart' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP